Jaroslav Karásek

Brněnská 45, Domašov, 66483
Jihomoravský kraj

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

Stojka Group Service s.r.o.

Provádíme celkové rekonstrukce, částečné rekonstrukce, pravidelný a jednorázový úklid, dodávku a montáže nábytku a elektrospotřebičů.

LISFIO s.r.o.

Stavíme rodinné domy, provádí zateplení domů, výkopové práce, i stavební dokončovací práce jako SDK práce, omítky či pokládku dlažeb. Obchodujeme stavebními materiály.

Jaroslav Lušovský

Dolní Bečva 506, Dolní Bečva, 75655

Václav Hruška

Stavební práce, obklady, dlažby, rekonstrukce, omítky, fasády, základové desky, vyzdívky, instalatérské práce, malování, lakování.

CH-CAPITAL s.r.o.

Od roku 2010 jsme pomohli desítkám rodin z Prahy a okolí zabydlet se v novém domově nebo zrekonstruovat ten starý. Uděláme za vás všechno, kvůli čemu se stavbou, rekonstrukcí či zateplením ještě váháte.

Stavební firma aBM s.r.o.

Rudolfovská tř. 202/88, České Budějovice 4, 37001

KPV SYSTÉM, s. r. o.

Jsme spolehlivá stavební firma, která vám, zajistí kompletní stavbu rodinného domu na klíč, rekonstrukci nebo výstavbu průmyslových hal či zateplování a revitalizace bytových domů a inženýrských staveb.

Pvkp stavební, s.r.o.

Luhovská 1738/4, Praha 8, 18200

NURS-Praha s.r.o.

Naše společnost je na trhu 19 let. Nabízí komplexní správu nemovitostí a vozového parku, technickou i ekonomickou podporu, zajištění údržby školních budov, dětských, sportovních a dopravních hřišť, realitní činnosti, logistiky stavebních procesů, vlastní stavební činnosti zaměřené na modernizaci staveb (rekonstrukce bytových jednotek, rodinných domků, chat a chalup, dílen, výrobních hal,..) a na přímou výstavbu ( rodinné domky, chaty, garáže, dílny, dětská a sportovní hřiště,..).

Jiří Hájek

Zabýváme se realizací železobetonových schodišť. Upřednostňujeme pouze zákazníky z Jihomoravského kraje - Brno a okolí.

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.