In4all s.r.o.

Štefánikova 261/6, Ústí nad Labem, 40001
Ústecký kraj

Naše společnost je velkoobchodním dodavatelem s širokou nabídkou značkového oblečení a doplňků: Dámské, pánské, dle domluvy dětské. - Zaměřujeme se pouze na atraktivní a kvalitní zboží z aktuálních kolekcí. - Nabízíme oblečení světových značek: D&G, Armani, Calvin Klein, Guess, Miss Sixty, Hilfiger, Cipo & Baxx, Replay, Diesel, Pepe jeans, Tom Tailor, Roxy, Quicksilver... - Vše je samozřejmě originál, nové, nepoškozené! Určeno k dalšímu prodeji v kamenných i internetových obchodech. - Oblíbenou možností odběru jsou mixy oblečení s různým počtem kusů. Jejich výhodou je nákup většího množství zboží najednou za výhodnější ceny, než je cena kusového výběru. - Doporučujeme návštěvu u nás, kde si můžete jednotlivé mixy prohlédnout a následně si z nich sami vybrat. - Stálým zákazníkům nabízíme také možnost zasílat nabídky e-mailem (včetně fotografií).

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

OMNIASPORT s.r.o.

Zabýváme se výrobou sportovních oděvů. Veškeré oblečení, které si zákazník objedná, je vyráběno v našem výrobním závodě o rozloze 1000 m? ve Svitavách. K produkci zboží používáme pouze evropské certifikované materiály. Přijďte si vybrat něco pěkného na sebe do naší moderní kamenné prodejny ve Svitavách.

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.