Patens real, s.r.o.

Štefánikova 126/56, Brno, 61200
Jihomoravský kraj

TECHNICKÁ SPRÁVA NEMOVITOSTÍ Údržba, servis a revize výtahů, klimatizace, vzduchotechniky, garážových vrat a závor Revize elektřiny a plynu, kotelny a komínů, požární revize Evidence revizí a údržby Odečty a rozúčtování vodoměrů a měřidel tepla a jejich výměnu Nákladová optimalizace provozu a správy všech zařízení Výběrová řízení (energie, stavební práce, elektronické zabezpečovací systémy atd.) Plánování oprav a investic, inženýrská činnost, zajištění realizace investic ÚKLID A DENNÍ ÚDRŽBA BUDOVY A ZELENĚ Úklid kanceláří a pracovních ploch Úklid společných prostor Venkovní úklid domu a zimní údržba Údržba zeleně OSTRAHA, RECEPČNÍ SLUŽBY A ELEKTRONICKÉ ZABEZPEČENÍ OBJEKTU Fyzická ostraha objektu a obchůzková činnost Koordinaci činnosti se správcem a havarijní službou při odstraňování závad Informační servis pro návštěvníky objektu Elektronické zabezpečení EPS, EZS, EKV, CCTV PRONÁJEM NEBYTOVÝCH PROSTOR Zajištění nájemců Vašich volných nebytových jednotek a komerčních ploch. Prioritou je maximální vytíženost a výnosnost nemovitostí našich partnerů.

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

Miroslav Digaňa

Provozujeme nákladní přepravu do 3,5 t, čistíme interiér vozu, obnovíme lak vašeho vozidla.

EPTB s.r.o.

Jsme dopravní společnost, zajišťující přepravy nadměrných a těžkých nákladů. Vedle této činností zajistíme pro naše stávající i nové klienty, jak standartní kamionovou dopravu, tak i přepravu kusových zásilek v rámci celé Evropy – i východ.

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.