Pavel Kudrna

Spartakiádní 1627, Benešov, 25601
Středočeský kraj

Dobrý den, jsme nový internetový obchod a nabízíme krbová kamna bez i s výměníkem, kachlová kamna s výměníkem i bez, krbové sestavy, sporáky, peletková kamna, zahradní grily, biokrby a kompletní příslušenství a náhradní díly. Nevíte si rady, jaká krbová kamna si pořídit domů?? Pak neváhejte a kontaktujte nás přes email nebo telefonicky a navštivte náš eshop. www.mojekamna.cz Nezapomeňte, že krbová kamna jsou dlouhodobou investicí!! Přejeme Vám příjemný nákup.

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

Inoxglass s.r.o.

Sedlnice č. 278, Sedlnice, 74256

KOMISTAVO plus s.r.o.

Na strži 2102/61a, Praha 4, 14000

Topení-Středa s.r.o.

Střekovská 1345/16, Praha 8 - Kobylisy, 18200

ALUSTYL - pro, s.r.o.

Navrhujeme a realizujeme zastřešení hliníkovou konstrukcí (altány, pergoly, zimní zahrady, vchodové stříšky a bazény). Dále nabízíme zasklení balkonů a lodžií rámovým nebo bezrámovým systémem a stínící techniku (vertikální a horizontální žaluzie), jak pro naše systémy, tak i do plastových oken.

Pavel Kroupa

Pavel Kroupa se sídlem v Praze 8 - Kobylisy se specializuje na výrobu a montáž vložek, krbů, komínů a krbových kamen. V naší nabídce naleznete široký sortiment krbů různých stylů a designů. Dále se zabývá stavbou krbu a poskytuje kompletní servis v oblasti teplovodních systémů. Snažíme se poskytovat našim zákazníkům kvalitní a spolehlivé produkty, které vyhovují nejnovějším normám a standardům.

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.