KorCo+ s.r.o.

Řeznická 1332/7, Liberec I, 46001
Liberecký kraj

Zabýváme se vším, co se týče ekologického svícení. Prodáváme led žárovky, led trubice a další. Jsme schopni dodat led osvětlení přesně podle požadavků klienta. Vyčíslíme Vám úspory při přechodu na led osvětlení. Druhou naší činností je prodej karbonového materiálu (karbon trubky, karbon tyče, karbon desky, atd.), ale také autodílů, motodílů a nábytku z uhlíkových vláken. Jsme schopni dodat produkt na zakázku dle Vašich požadavků.

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

OES s.r.o.

Provedeme technické práce, realizaci silových elektroinstalací a osvětlovací techniky průmyslového i bytového charakteru. Nabízíme prodej, montáž a servis klimatizací a tepelných čerpadel. Zrealizujeme požární signalizaci ( EPS),zabezpečovací systémy (EZS),digitální i analogové vstupní audio a video systémy. Provedeme dodávku instalaci solárních teplovodních i fotovoltalických panelů, zajistíme i zapojíme požadované spotřebiče. Dodáváme světelné zdroje a svítidla.

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.