Stavební servis Slaba s.r.o.

Akátová 134, Čakovičky, 25063
Středočeský kraj

Stavíme domy od základů po střechu. Provádíme řemeslné práce včetně exteriérů - chodníky, ploty, bazén, zahrady, samostatné garáže. Provádíme základové desky, hrubé stavby, omítky, sádrokartony, podlahy, fasády, práce v interiéru. Zajišťujeme odborná řemesla jako elektroinstalace, vodo-topo instalace, truhlářské práce apod. Poskytujeme také technický dozor. Cenové nabídky a konzultace poskytujeme vždy zdarma. Vždy se s Vámi rádi domluvíme.

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

Miroslav Štěch

Jsme zavedeným jihočeským specialistou na betonové podlahy s tradicí od roku 1999. Provádíme betonové potěry, strojní pokládání betonových potěrů a betonové podlahy.

SYTYS.cz s.r.o.

Realizujeme výstavbu a rekonstrukci silnic,parkovišť,chodníků a dalších zpevněných ploch, cyklostezek,polních a lesních cest,zemní práce a terénní úpravy revitalizace městských parků, ulic, náměstí.Výstavba, rekonstrukce vodovodních a kanalizačních sítí měst a obcí vč. přípojek, protipovodňová opatření, hydrotechnické stavby, úprava koryt vodních toků provádění betonových monolitických konstrukcí, inženýrských objektů, zdí a retenčních nádrží, pozemní stavitelství – občanské a průmyslové stavby

Wolnystavby s. r. o.

Orientujeme se především na soukromou klientelu, provádění staveb na klíč, provádění dílčích stavebních prací, rekonstrukce budov, domů, fasád, zateplování polystyrenem i minerální vatou. Děláme okolí Frýdku-Místku.

HSH stav s.r.o.

Nosným programem naší firmy je výstavba, rekonstrukce a modernizace budov včetně oprav komunikací, izolace tepelné, izolace proti vodě a speciální stavební práce, jako je dodatečné utěsnění a izolace betonových nádrží a šachet, lité průmyslové podlahy, sanace vlhkého zdiva a sanace železobetonových konstrukcí.

POZKOM s.r.o.

Hlavním předmětem naší činnosti jsou opravy a rekonstrukce asfaltových vozovek a chodníků. Provádíme celoplošné pokládky asfaltových koberců finišerem, opravy výtluků asfaltovými směsmi a emulzemi a další práce, které souvisejí s opravami pozemních komunikací.

Betonové podlahy Žák s.r.o.

Specializujeme se na provádění betonových podlah, tepelných izolací a izolací proti vodě jak pro soukromý, tak i pro veřejný sektor. Nabízíme také Foukané tepelné a akustické izolace.

ŠKOP-STAV s.r.o.

Posky­tu­jeme kom­pletní služby v oblasti přípravy a řízení staveb, počí­naje posouzením investičního záměru, zpra­cov­áním kon­ceptu pro­jektu přes jeho real­izaci, až po uve­dení stavby do provozu. Provádíme výstavbu RD na klíč, zateplování, rekonstrukce, zednické, sádrokartonářské práce, obkladačské,malířské, projektovou činnost RD.

Vladislav Mertlík

Stavební činnost, výstavba bytových a nebytových budov, příprava staveniště, zemní práce

Alan Toráč

Sídliště 608, Rotava, 35701

FLOOR KOMPLET s.r.o.

Zaměřujeme se na přesné aplikace v oblasti litých anhydritových a cementových podlah, používaných u rodinných domů, novostaveb, rekonstrukcí a půdních vestaveb s kvalitní dodávkou léty prověřených materiálů. Zhotovujeme přesné hlazené základové desky, od kterých se odvíjí další přesná práce jako hladké nalepení proti radonových izolací, výstavba zdiva a dále dokonalá pokládka izolací EPS, montáž systémových desek pro podlahové vytápění, vylití litých potěrů a konečná pokládka finálních vrstev.

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.