ALFAKOV CENTRUM, s.r.o.

Kožichovice 99, Kožichovice, 67401
Vysočina

Vážení obchodní přátelé, naše firma se zabývá stavebním a strojním zámečnictvím, zakázkovou kovovýrobou a strojním obráběním. V oblasti strojního zámečnictví a obrábění kovů provádíme soustružnické a frézařské práce, broušení na kulato, vodorovné obrábění, vrtání. V kompletaci zámečnických prací, svářečských prací a strojního obrábění je firma schopna vyrobit různé konstrukční prvky i jiné jednodušší funkční celky. V oblasti stavebního zámečnictví provádíme pro naše zákazníky, stavebníky a stavební firmy kompletní servis svářečských a zámečnických prací při výstavbách i rekonstrukcích rodinných domů a průmyslových budov. Provádíme dodávku, montáž a sváření ocelových konstrukcí, stropních konstrukcí, konstrukci schodišť, výrobu a montáž schodišťových a balkónových zábradlí, vrata, brány, mříže a jiné stavební prvky. Dále v této oblasti provádíme kompletní oplocení pozemků všemi druhy pletiv. Naše firma provádí odbornou montáž všech druhů oplocení a má k tomu jak odborné předpoklady, tak i technické zázemí. Zdarma Vám na každou zakázku vypracujeme cenovou kalkulaci. Vzhledem k četnosti a poptávce po tomto sortimentu jsme rozšířili naše služby o prodej pletiva a plotových prvků. Nabízíme široký sortiment pletiv pletených, tak i svařovaných s povrchovou úpravou pozinkováním nebo pozinkování a poplastování. Pletiva na oplocení zahrad, sportovišť, tenisových kurtů, chovatelská pletiva čtyřhranná i šestihranná, lesnická pletiva(ohrazenky), ovčí pletivo, dekorační obloučková pletiva a jiná. Provádíme kompletní dodávky a stavby oplocení s výrobou a montáží branek a brán jak posuvných, tak i dvoukřídlých včetně el. pohonů na dálkové ovládání. Pro náročnější zákazníky vyrábíme ozdobná plotová pole dle naší nabídky nebo z motivu zákazníka. Povrchová úprava plotových polí se provádí nátěrem základní antikorozní barvou a vrchním nátěrem dle volby odstínu zákazníkem nebo žárovým zinkováním a příslušným vrchním nátěrem nebo nástřikem práškové barvy v odstínech RAL. Pokud Vás zaujala některá z našich činností v uvedených oblastech, kontaktujte nás na níže uvedené adrese. Děkuji Za firmu s pozdravem Jaroslav Martenek

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

Ventos Energy Solutions, a.s.

Tovární 205/3, Rumburk 3-Dolní Křečany, 40761

BSR-Technology Systems s.r.o.

Holečkova 789/49, Praha 5 - Smíchov, 15000

Inoxglass s.r.o.

Sedlnice č. 278, Sedlnice, 74256

Daniel Dobš

Společnost Daniel Dobš se sídlem v PRAHA 912 - DOLNÍ POČERNICE je specializovaná firma, která se zabývá výrobou a prodejem nábytku, židlí, sedaček a stolů. V naší široké nabídce naleznete také elegantní kovový nábytek, který se hodí do moderního prostředí. Jsme odborníky na garažové brány a provádíme i zámečnické práce. Sledujeme nejnovější trendy a poskytujeme špičkovou kvalitu produktů a služeb.

PELLAMONT s.r.o.

Spojovací 559, Milovice - Mladá, 28924

David Kirš

Měnín 480, Měnín, 66457

RB Delivery Work s.r.o.

Kovovýroba, zámečnictví, závěsy na přístrojové desky, svařování konstrukcí, svařování dopravníků.

Radek Krč

Koudelov 43, Vrdy, 28601

Milan Kovář

Nabízím garážová a průmyslová vrata, pohony bran, garáží i průmyslových vrat. Prodávám automatické závory, těsnící límce, vyrovnávací můstky a komponenty.

Půjčovna Macek s.r.o.

Jsme firma, která se zabývá půjčováním profesionálních strojů a nástrojů a výrobou zámečnických produktů.

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.