Poláček, Tryznová & Prudlová, advokátní kancelář

Zlatnická 1127/4, Praha 1 - Petrská čtvrť, 11000
Česká Republika

Poskytování právních služeb na vysoké profesionální úrovni. Prioritou je poskytnout klientům včasnou, vhodnou a efektivní pomoc při řešení nesnadných situací ze všech oblastí práva. Kancelář poskytuje právní služby primárně z oblasti občanského, rodinného a trestního práva. V rámci občanského a rodinného práva připravujeme veškerou smluvní dokumentaci, ve sporné i nesporné agendě pak zajišťujeme zastoupení fyzických i právnických osob ve všech věcech před soudy i správními orgány České republiky. V oblasti trestního práva se soustředíme na účinnou obhajobu ve všech stádiích trestního řízení. V odvětví obchodního práva kancelář zpracovává pro malé a střední podnikatele smluvní i korporátní dokumentaci, přičemž spolupracuje s celou řadou renomovaných advokátních kanceláří, daňových poradců atd. Právní služby poskytujeme rovněž v anglickém a francouzském jazyce.

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

CONFIN PARTNER s.r.o.

Dotační poradenství. Zpracování žádosti o dotace. Výběrová řízeni. Administrativa výběrových řízení. Projektová dokumentace.

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.