Jiří Slepák

Místecká 19/446, Ostrava - Nová Bělá, 72400
Moravskoslezský kraj

Pokrývačské práce: plech, imitace tašek, asfaltové šidele, taškové, pálené krytiny, taškové, betonové krytiny, Dachmany, falcované krytiny, modifikované pásy, izolace plochých střech včetně zateplení, Tesařské práce: dřevostavby, střešní krovy, pergoly, altány, přístřešky na auto, ošetření krovu a bednění proti biologickým škůdcům, podbíjení RD palubkami, Klempířské práce: okapové systémy, parapety, atiky, oplechování balkonů, oplechování komínů, stříšky komínů, rovnání háků, montáž střešních oken, opravy střech a výměna hřebíků, nátěry klempířských prvků a střech, vnitřní zateplení střech, práce ve výškách, zakázková výroba, Zednické práce: zdění, omítky, komíny, obklady, dlažby, zámkové dlažby, zateplování domů, rekonstrukce bytových jader, novostavby, rekonstrukce RD, sádrokartonářské práce.

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

Linea střechy, s.r.o.

Pro Vaši stavbu navrhneme a vyrobíme dřevěnou vazníkovou střešní konstrukci, dodáme vázaný krov, konstrukci z masivního dřeva. Jsme dodavateli střech na klíč. Patříme mezi špičkové dodavatele a zpracovatele, naše produkty jsou prvotřídní kvality. Se servisem a rekonstrukcí střech a střešních krovů máme dlouhodobé zkušenosti.

KPV SYSTÉM, s. r. o.

Jsme spolehlivá stavební firma, která vám, zajistí kompletní stavbu rodinného domu na klíč, rekonstrukci nebo výstavbu průmyslových hal či zateplování a revitalizace bytových domů a inženýrských staveb.

Vasyl Soyma

Realizují rekonstrukcí střech, pokryvačské práce.

Michal Sixta

U Dráhy 220, Vrbová Lhota, 28911

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.