Indu-Light Praha s.r.o.

Beranových 65, Praha 18, Letňany, 19900

Projekce, montáž, výroba, servis: klimatizace a chlazení, vzduchotechniky, požární odvětrání, světlíkové systémy, odvod kouře a tepla.

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

Tomáš Havel

Stavební firma je zaměřená na stavby rodinných domů na klíč, zateplené fasády, betonové konstrukce - schodiště (vč. točitých), výtahové šachty, monolitické věnce, opěrné zídky, bazény, žumpy, izolace spodních staveb, terénní úpravy, stavby oplocení, bourací práce

LISFIO s.r.o.

Stavíme rodinné domy, provádí zateplení domů, výkopové práce, i stavební dokončovací práce jako SDK práce, omítky či pokládku dlažeb. Obchodujeme stavebními materiály.

SOREX s.r.o.

Společnost SOREX s.r.o. se sídlem v Hostomicích je specializovaná firma na poskytování služeb v oblasti klimatizace, vzduchotechniky a tepelných čerpadel. Nabízíme kompletní servis klimatizací včetně montáže, projektování a měření a regulace systémů. Nejenže se zaměřujeme na bytovou a kancelářskou klimatizaci, ale také na instalaci a údržbu tepelných čerpadel. Dále zajišťujeme servis a údržbu vzduchotechnických systémů. S našimi zkušenostmi a odborným týmem jsme schopni poskytnout profesionální a spolehlivé služby v oblasti klimatizace a tepelných čerpadel."

Unifast solar s.r.o.

Nabízíme fotovoltaiku bez záloh. Zaměřujeme se na kompletní dodávku a montáž fotovoltaických elektráren, větrných elektráren, tepelných čerpadel, klimatizací či solárních systémů. Více na www.unifastsolar.cz

ERGO TRADING CZ s.r.o.

Provádí veškeré stavební práce v rámci výstavby bytové, občanské a administrativní infrastruktury. Zároveň společnost provádí rekonstrukce stávajících rodinných domů či bytů.

Martin Jeřábek

Firma se zabývá zastřešováním bazénů a pracemi s tím spojenými.

AG Panel s.r.o.

Realizaci základových desek rodinných domů. Realizujeme především pro koncové zákazníky po celé ČR. Po obdržení podkladů, nejlépe projektové dokumentace zpracujeme rozpočet do 24 hodin.

DOMOV MJ s.r.o.

Dřevostavby na klíč, na míru. Přístavby k dřevěným i zděným domům. Finanční poradenství ohledně realizace domů, projekty, vyřízení technické dokumentace.

Luděk Keszeli - KL-MONT

Prodej, montáž a servis klimatizací, tepelných čerpadel, podlahového topení, průmyslového chlazení a infrazářičů po celé ČR i SR. Chlazení a vytápění - záruční i pozáruční servis. Opravy a rekonstrukce chladících zařízení, vzduchotechniky a tepelných čerpadel.

TZB TECHNOLOGY s.r.o.

Provádíme dodávky a montáže vzduchotechnických a klimatizačních zařízení v kancelářských komplexech, obchodních a nákupních centrech, průmyslových objektech, veřejnoprávních prostorách, občanské výstavbě.Tyto dodávky provádíme tzv. „na klíč“ včetně dodávky a montáže MaR těchto zařízení, oživení, uvedení do provozu a zaučení obsluhy před uvedením do provozu.

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.