MB Systems s.r.o.

Libínská 3127/1, Praha 5 - Smíchov, 15000
Hlavní město Praha

Naším cílem je dodávat našim zákazníkům kvalitní technologie v LED osvětlení a špičkový prodejní a poprodejní servis. Mezi hlavní výhody spolupráce s naší společností patří ekonomická a světelná optimalizace daného prostoru s důrazem na světelnou pohodu. Máme svojí vlastní produktový management a specialisty na tuto problematiku, přičemž nejnovější technologie a směry monitorujeme na globálním trhu. Zaručujeme a garantujeme danou funkčnost a svítivost našich produktů, o čemž vypovídá i naše výlučná záruka 36 měsíců, kterou je možno dále navyšovat. Náš zákaznický servis a tým obchodních specialistů jsou připravení Vám poradit jak svítit efektivněji, zdravěji a s markantní úsporou Vašich nákladů. Životnost našich LED produktů je stanovena až na 50 000 hodin. Budeme se těšit na možnost nabídnout Vám optimální řešení.

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

OES s.r.o.

Provedeme technické práce, realizaci silových elektroinstalací a osvětlovací techniky průmyslového i bytového charakteru. Nabízíme prodej, montáž a servis klimatizací a tepelných čerpadel. Zrealizujeme požární signalizaci ( EPS),zabezpečovací systémy (EZS),digitální i analogové vstupní audio a video systémy. Provedeme dodávku instalaci solárních teplovodních i fotovoltalických panelů, zajistíme i zapojíme požadované spotřebiče. Dodáváme světelné zdroje a svítidla.

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.