Stanislav Kanči

J. Žižky 715, Litomyšl - Litomyšl-Město, 57001
Česká Republika

Společnost Stanislav Kanči se sídlem v Litomyšli se specializuje na stavební práce, rekonstrukce a rekonstrukční práce. Jsme odborníky na fasády, zateplení, obkladačské práce, pokládku dlažby, výrobu bytového jádra a montáž sádrokartonu. Nabízíme také služby v oblasti podhledů, příček a zednických prací. Poskytujeme kvalitní omítky a provádíme úklidové a bourací práce.

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

Petr Lohynský

Zednické práce, fasády, sádrokartonářské práce, podlahy, malířské práce, obklady, dlažby, zámkové dlažby, montáže oken, malování, zateplené fasády.

Jindřich Kněbort

Vesec č.p. 61, Mírová pod Kozákovem, 51101

Ján Pál

Společnost Ján Pál se sídlem v Turnově je specialistou na zpracování kamene a poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kamenných výrobků a stavebnictví. Nabízíme zpracování kamenných desek, náhrobků, kuchyňských pracovních desek, schodů, dlažeb a obkladů. Dále se specializujeme na zednické práce, rekonstrukce, terénní úpravy a zemní práce. Své služby poskytujeme jak pro soukromé osoby, tak i pro firemní zákazníky. Vyrábíme kvalitní kamenné výrobky a garantujeme profesionální a precizní provedení práce.

Pavel Molcar

Vltavská 95, Lužec nad Vltavou, 27706

Stavební firma aBM s.r.o.

Rudolfovská tř. 202/88, České Budějovice 4, 37001

Martin Vaníček

Provádíme zateplování a rekonstrukce rodinných domů, budov a komerčních prostor. Zajišťujeme sádrokartony, obklady, pokládku normálních i zámkových dlažeb, zdění, omítky a další.

hřiště.cz, s.r.o.

Jsme český výrobce hřiště.cz, s. r. o. Dodáváme dětská hřiště, herní prvky, multifunkční sportoviště, venkovní fitness, parkourová hřiště, skateparky a hřiště pro seniory. Všechny typy hřišť vyvíjíme, navrhujeme, vyrábíme, projektujeme i stavíme. Nabízíme dětská hřiště venkovní i vnitřní.

LAKOMIRAVA s.r.o.

Nabízíme služby v oblasti stavebnictví,realizujeme: úpravy a rekonstrukce bytových jader, bytů a kancelářských prostor, rekonstrukční práce většího rozsahu, novostavby, provádíme opravy fasád a střech, běžnou stavební údržbu, drobné opravy. Stavby na klíč provádíme jako soubor ucelených služeb a stavebních prací. Provádíme práce jednotlivých řemesel, jako jsou práce zednické a obkladačské, malířské a lakýrnické, instalatérské, topenářské apod. Realizujeme zakázky od 200tis. Kč.

R domy s.r.o.

Provádíme výstavbu rodinných domů a to jak dřevostaveb tak i zděných. Domy stavíme na klíč, ale i v jiném stupni rozestavěnosti. Nabízíme zpracování projektu zdarma, případně můžeme stavět dle projektu zákazníka. Zabýváme se i realizací zateplených fasád, stavbou základových desek, rekonstrukcemi domů a bytů atd.

SYTYS.cz s.r.o.

Realizujeme výstavbu a rekonstrukci silnic,parkovišť,chodníků a dalších zpevněných ploch, cyklostezek,polních a lesních cest,zemní práce a terénní úpravy revitalizace městských parků, ulic, náměstí.Výstavba, rekonstrukce vodovodních a kanalizačních sítí měst a obcí vč. přípojek, protipovodňová opatření, hydrotechnické stavby, úprava koryt vodních toků provádění betonových monolitických konstrukcí, inženýrských objektů, zdí a retenčních nádrží, pozemní stavitelství – občanské a průmyslové stavby

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.