ČESKOBRODSKÁ LESNÍ s.r.o.

Ocelková 643/20, Praha 9, 19800
Hlavní město Praha

Společnost Českobrodská lesní s.r.o. nabízí tyto služby – zpracování palivového dřeva, prodej dřeva a rozvoz dřeva.Úklid a pálení klestu, nátěry repelenty, hnojení lesních kultur, komplexní péče o les a zahradu. Nákup, popř. výkup dřeva. Zalesňovací práce, vyžínání, parkové úpravy, prořezávky, těžba, přibližování dřeva, odvoz dřeva. Jsme firma orientovaná zejména na pěstební lesní práce se specializací na parkové úpravy, ruční úklid klestu, vyžínání. (Po dohodě provádíme téměř všechny lesnické a parkové práce ). Vlastníme veškeré potřebné nářadí a jsme schopni zajistit všechen materiál pro práci.

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

MP Holding, a.s.

Pro všechny majitele lesů nabízíme kompletní lesnický servis zahrnující poradenskou a konzultační činnost. Mimo správu vlastního lesního hospodářského celku obhospodařujeme rovněž několik menších lesních celků ve vlastnictví privátních osob a obcí. Pro fyzické i právnické osoby nabízíme služby našeho samostatného geodeta.

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.