Lesní společnost HSS v.o.s.

Rážova 477/21, Praha - Satalice, 19015
Hlavní město Praha

ŠTÍPANÉ PALIVOVÉ DŘEVO!!! Zpracování palivového dříví, prodej palivového dřeva a rozvoz palivového dřeva na topení patří mezi hlavní služby firmy pro naše zákazníky převážně v oblasti Mladé Boleslavi. Naše bukové palivové dřevo vyniká vysokou výhřevností, palivové dřevo je českého původu z Jizerských hor. Bukové dřevo na topení je to nejlepší co si můžete přát. Pro naše zákazníky zpracováváme krbové a palivové dřevo v různých délkách. Na výběr je ze dřeva listnatého, tak i z dřeva jehličnatého. Námi dodávané palivové dřevo je určené na topení v krbech, moderních zplynovacích kotlích na dřevoplyn, stejně dobře jako do kombinovaných kotlů nebo kachlových kamen.

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

MP Holding, a.s.

Pro všechny majitele lesů nabízíme kompletní lesnický servis zahrnující poradenskou a konzultační činnost. Mimo správu vlastního lesního hospodářského celku obhospodařujeme rovněž několik menších lesních celků ve vlastnictví privátních osob a obcí. Pro fyzické i právnické osoby nabízíme služby našeho samostatného geodeta.

MEDL+ wood s.r.o.

Firma se zabývá výrobou a prodejem stolařského a stavebního řeziva, palubek, hranolů a palivového dřeva.

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.