Údržby Zábřeh, Šumperk a okolí

Havlíčkova 1934/31, Zábřeh na Moravě, 78901
Olomoucký kraj

Úklid a údržba – domácnosti, budovy, firmy Úklid – nezbytná součást každodenního života, na kterou však zbývá stále méně času. Nestíháte uklidit vaší domácnosti před návštěvou příbuzných? Jste časově tak vytíženi, že úklid je to poslední, na co myslíte? Jste majiteli budovy nebo firmy, ve které potřebujete zajistit profesionální úklidové služby a prvotřídní údržbu? Vítejte na stránkách naší společnosti, která poskytuje komplexní služby v oblasti úklidu a údržby v domácnostech i budovách. Zaměřujeme se na úklid a údržbu nemovitostí v Zábřehu, Šumperku a okolí. Široké spektrum služeb z oblasti údržby a úklidu Úklidové služby pro domácnosti, firmy, provozovatele administrativních budov, kancelářských a dalších komplexů. Údržba budov a zařízení včetně opravárenských služeb. Zprostředkování řemeslných prací a jejich dozorování. Služby hospodyně – žehlení prádla přímo u zákazníka nebo v provozovně (s možností vyzvednutí prádla u zákazníka a jeho zpětný dovoz). Proč úklid a údržbu v Zábřehu či Šumperku objednat u nás Široké a komplexní služby v oblasti údržby a úklidu, které zohledňují individuální přání a potřeby zákazníka. Dlouhodobé zkušenosti s prováděním úklidu, údržby nebo oprav nemovitostí. Preciznost, kvalita, spolehlivost, dokonalá čistota, diskrétnost. Možnost pravidelného i jednorázového využití našich služeb. Pro koho jsou služby v oblasti úklidu a údržby určeny? Domácnosti (rodinné domy i byty). Bytové domy. Komerční objekty. Obchodní prostory. Administrativní a kancelářské budovy. Výstavní haly a další.

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

M.C.TRITON, spol. s r.o.

Řídíme nebo pomáháme s řízením firem a úřadů ve veřejném sektoru. Manažerské poradenství, vzdělávání a interní management.

Ventos Energy Solutions, a.s.

Tovární 205/3, Rumburk 3-Dolní Křečany, 40761

FORTELTEAM s.r.o.

Lidická 700/19, Brno - Veveří, 60200

Vyčistíme.to s.r.o.

Zaměřujeme se na čištění kusových i pokládkových koberců v komerčních prostorech i v domácnostech. Perfektně vám vyčistíme i čalouněný nábytek jako jsou např. křesla, gauče, židle, kancelářské židle nebo třeba matrace. Odstraníme skvrny i zápach, to vše nejlepší technologií i nejšetrnějšími přípravky.

Petr Malenčuk

Nabízíme vám kompletní údržbu zeleně a komunikací po celý rok - zajištění zimní údržby chodníků v areálů firem, obcí, měst a obchodních center, kde jsme schopni v krátkých časových lhůtách provést kompletní zásah od ručního odstranění sněhu z chodníků, vstupů do budov, úklid chodníků atd.

Radek Krč

Koudelov 43, Vrdy, 28601

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.