Petr Žiga

Kodádkova 478, Vodňany II, 38901
Jihočeský kraj

Stavebnictví.Provádíme rekonstrukce bytových jader, obzvláště specifikace starých domů a budov,zateplovací systém domů, tak též ručně házené omítky,štuky, betonáže podlah a stropů,keramické obklady,sádro kartony,provádíme tak též s betonovými a Kamenými prvky, jako je třeba zámková dlažba, palisády,obruby, Stracené bednění,bourací a výkopové práce.

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

Roman Procházka

Luční 913, Valašské Klobouky, 76601

Altryss, s.r.o.

Zaměření firmy je realizace interiérů. Hlavní zaměřením realizace zakázek jsou drobné i velké investiční akce. Realizujeme dřevěné podlahy všech typů konstrukcí a také podlahy renovujeme a to včetně historických. Pokládáme linolea, PVC a koberce. Provádíme podlahy sportovišť a průmyslových objektů. Pro všechny typy podlah provádíme přípravu a případnou sanaci podkladů a to i včetně frézování. Dodáváme Dřevěné konstrukce do interiérů a exteriérů, ploty, dělící stěny, pergoly a obklady stěn.

HSH stav s.r.o.

Nosným programem naší firmy je výstavba, rekonstrukce a modernizace budov včetně oprav komunikací, izolace tepelné, izolace proti vodě a speciální stavební práce, jako je dodatečné utěsnění a izolace betonových nádrží a šachet, lité průmyslové podlahy, sanace vlhkého zdiva a sanace železobetonových konstrukcí.

Stavební firma aBM s.r.o.

Rudolfovská tř. 202/88, České Budějovice 4, 37001

VIJA STAVBY s.r.o.

Kompletní stavební práce, rekonstrukce, přestavby,

Jaroslav Lušovský

Dolní Bečva 506, Dolní Bečva, 75655

Petr Lohynský

Zednické práce, fasády, sádrokartonářské práce, podlahy, malířské práce, obklady, dlažby, zámkové dlažby, montáže oken, malování, zateplené fasády.

Petr Michálek

Specializujeme se na kompletní realizace, opravy i servis pro váš rodinný dům, byt a komerční prostory. Realizujeme instalatérské, topenářské, plynařské, zámečnické, elektrikářské, zemní, stavební a zednické práce.

Miroslav Štěch

Jsme zavedeným jihočeským specialistou na betonové podlahy s tradicí od roku 1999. Provádíme betonové potěry, strojní pokládání betonových potěrů a betonové podlahy.

ABS - stavební společnost, s.r.o.

Zajišťujeme kompletní dodávky stavebních prací včetně staveb na klíč a to především průmyslových objektů, občanských a administrativních budov, rodinných domů a bytů, inženýrských sítí a projekčních prací. Dále nabízíme rekonstrukce objektů a bytů

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.