gb DESIGN

Na Okrouhlíku 1781, Pardubice, okres Pardubice, 53003
Jihočeský kraj

Interiérový design od návrhu po realizaci. Navrhujeme bytové i komerční interiéry. Při realizaci zakázky je návrh včetně vizualizace ZDARMA. S ohledem na váš životní styl a finanční možnosti vám navrhneme originální, přesto „dospělé“ interiéry, které nezačnou brzy obtěžovat, spojující praktičnost a estetičnost.

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

ALUSTYL - pro, s.r.o.

Navrhujeme a realizujeme zastřešení hliníkovou konstrukcí (altány, pergoly, zimní zahrady, vchodové stříšky a bazény). Dále nabízíme zasklení balkonů a lodžií rámovým nebo bezrámovým systémem a stínící techniku (vertikální a horizontální žaluzie), jak pro naše systémy, tak i do plastových oken.

ELITT stavební s.r.o.

Firma se zabývá kompletním stavebnictvím, rekonstrukcemi, zednictvím a zemní činností kdy působí v Praze a Středočeském kraji.

Pavel Molcar

Vltavská 95, Lužec nad Vltavou, 27706

STAVEBNICTVÍ JOSEF BAČA s.r.o.

Jsme malá stavební firma. Specializujeme se na výstavbu rodinných domů na klíč, zateplování staveb, rekonstrukce bytových jednotek a ucelené dodávky stavebních prací.

CSTfire s.r.o.

Vyrábíme univerzální automatické teplovodní kotle HAMONT na spalování dřevní štěpky, drceného dřeva, dřevotřísky, hoblin, měkkých briket a pelet o výkonech 40 až 500 kW vhodné pro průmyslové haly, stolařské dílny i školy, bytové domy či projekty CZT. Prodej a montáž invertorových tepelných čerpadel.

KPV SYSTÉM, s. r. o.

Jsme spolehlivá stavební firma, která vám, zajistí kompletní stavbu rodinného domu na klíč, rekonstrukci nebo výstavbu průmyslových hal či zateplování a revitalizace bytových domů a inženýrských staveb.

R domy s.r.o.

Provádíme výstavbu rodinných domů a to jak dřevostaveb tak i zděných. Domy stavíme na klíč, ale i v jiném stupni rozestavěnosti. Nabízíme zpracování projektu zdarma, případně můžeme stavět dle projektu zákazníka. Zabýváme se i realizací zateplených fasád, stavbou základových desek, rekonstrukcemi domů a bytů atd.

Václav Hruška

Stavební práce, obklady, dlažby, rekonstrukce, omítky, fasády, základové desky, vyzdívky, instalatérské práce, malování, lakování.

READY INTERIER s.r.o.

Zabýváme se předkládáním individuálních řešení v oblasti vybavování kancelářských, bytových a ostatních interiérů. Svou nápaditostí, individuálním přístupem, kvalitou a cenou jsme dostupní každému zákazníkovi. V rámci předkládaného řešení dodáváme kancelářský, bytový, hotelový a atypický nábytek a služby s tímto spojené. Naši zaměstnanci jsou připraveni Vám poskytnout maximální servis a přizpůsobit se Vašim představám o podobě Vašeho interiéru.

Innovative Design, s.r.o.

Specializujeme se na kompletní realizace staveb a interiérů od návrhu až po samotnou realizaci. Od první společné myšlenky až po dokonalý, vybavený a plně funkční interiér. Firma se zabývá návrhy a realizací staveb, interiérů, výrobou nábytku, rekonstrukcemi, dodáním kompletního vybavení (vestavěné skříně, kuchyně apod.) Působíme po celé České republice.

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.