Mgr. Jaroslav Hlaváč

Náměstí Komenského 203, Brandýs nad Orlicí, 56112

Stavebnictví: stavební práce, rekonstrukce, demolice, tesařské a pokrývačské práce, obklady a dlažby, zámkové dlažby, betonové konstrukce, zateplování, stavby na klíč, elektroinstalace, ZTI a TZB. Technická příprava staveb: rozpočtování, stavební část, elektro + projekce, zti, tzb + projekce, kompletní příprava a podání pro výběrová řízení, komunikace s dotčenými orgány pro povolení a dotace. Elektroinstalace: generální dodávky a subdodávky, silnoproudá a slaboproudá elekroin., montáže hromosvodů, výroba rozvaděčů, dodávka a montáže okapového, podlahového topení, centrální vysavače, síťová kabeláž pro rozvod IT sítí, montáž a dodávka, síťování, servery, swiche, instalace antén WiFi, EZS, EPS, MaR - zabezpečovací systémy, dodávka a montáže ozvučovací a docházkové sys., dodávka a montáže osvětlení, výpočet osvětlení dle ČSN, veškeré ele. revize a přípojky NN, zajišťování geodetických prací, týká se i stavebnictví. Truhlářská výroba: samonosná dřevěná schodiště, obklad schodišť, vestavěné skříně, stavební řezivo, kuchyňské linky na míru, obložkové zárubně, nábytek masiv na zakázku, kancelářský nábytek, záklopy, krovy, stropy, podbíjení, veškeré opravy a renovace obložení podhledů atd. Truhlářská výroba: dřevěná.

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

Petr Wildmann

Sluneční 234/18, Jihlava, Horní Kosov, 58601

Dooristik s.r.o.

Zabýváme se montáží a prodejem garážových vrat, zakázkovou výrobou vjezdových bran včetně pohonů, dále montáží a servisem plastových oken a dveří, stínící techniky, dále exteriérové i interiérové žaluzie, rolety a markýzy. Provádíme kompletní provedení domovních elektroinstalací a telekomunikací. Pardubicky, Královohradecký a Olomoucký kraj

ERGO TRADING CZ s.r.o.

Provádí veškeré stavební práce v rámci výstavby bytové, občanské a administrativní infrastruktury. Zároveň společnost provádí rekonstrukce stávajících rodinných domů či bytů.

Vladimír Tomanec

Provádíme dodávku, montáž a servis klimatizační techniky pro provozovny, kanceláře, rodinné domy a bytové jednotky. Rovněž provádíme montáž a servis tepelných čerpadel. Nabízíme servis plynových kotlů, servis kondenzačních kotlů, servis elektrokotlů. Montáž plynových kotlů, montáž kondenzačních kotlů, montáž elektrokotlů, montáž kaskádové kotelny. Rovněž dodáváme systémy měření a regulace.

Elektrikářská společnost s.r.o.

Bělehradská 858/23, Praha, 15500

Luboš Štorkán

Pronájem montážních plošin dovýšky 42 metrů, elktromontáže do 1000 V, veřejná osvětlení, montáž a údržba, montáž hromosvodů, montáž vánoční výzdoby, výškové práce: rizikové kácení stromů, prořezávky, drobné opravy střech, nátěry konstrukcí, čistění okapů, montáž reklamních plachet a světelné reklamy. Pohotovostní služba 24 hodin/7dní.

Václav Čacký

Realizuji elektro revize, revize elektroinstalace, hromosvodů, strojů a další bez omezení napětí v prostředí s i bez nebezpečí výbuchu

Jindřich Lajvr

Provádíme montáže oken.

LISFIO s.r.o.

Stavíme rodinné domy, provádí zateplení domů, výkopové práce, i stavební dokončovací práce jako SDK práce, omítky či pokládku dlažeb. Obchodujeme stavebními materiály.

Michal Mošanský

Výroba nábytku do interiéru, výroba kuchyně, vestavěné skříně, dětský nábytek, výroba postele, nábytek do kanceláře, do budovy

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.