JG Plus, s.r.o.

Bezděčín 118, Mladá Boleslav, 29301
Středočeský kraj

JG Plus s.r.o. Prodej a servis zahradní a komunální techniky John Deere Zajištujeme kompletní řešení servisu Vašich strojů Včetně odvezení a následného přivezení Vašeho stroje po servisu nebo opravě. Po dohodě nabízíme také možnost zapůjčení náhradního stroje po dobu opravy nebo servisu. Dále nabízíme veškerý sortiment od značky Kärcher. Naše společnost se zabývá nákladní dopravou (od dodávek po kamiony) a osobní přepravou (od osobních aut po autobusy )po tuzemsku a zahraničí.

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

AGROCENTRUM ZS, s.r.o.

Základním pilířem je prodej a servis traktorů, sklízecích mlátiček a lisů MASSEY FERGUSON a traktorů VALTRA. Zajišťujeme i prodej a servis strojů pro lesnictví, především speciální lesní traktory VALTRA, navijáky a vyvážecí soupravy a různé štěpkovače. V sortimentu jsou i komunální stroje, traktory MF, LS, sekačky WALKER a STIGA a další malá mechanizace. Nedílnou součástí jsou také dodávky olejů , ale i dalšího spotřebního materiálu, jako síťoviny, folií, spotřebních ND a nářadí.

Milan Nadrchal

Luční 823, Hovorčovice, 25064

Přerost a Švorc - auto, s.r.o.

Prodej nových i ojetých vozů značky ŠKODA. Komplexní servisní nabídka, pneuservis, myčka, emise, příprava na STK a její realizace, likvidace pojistných událostí, asistenční a odtahová služba non-stop 602 277 382.

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.