Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

Ing. Pavel Medek - MEDEKlima

Tř. Maršála Malinovského 278, Uherské Hradiště, 68601

Ing. Milan Stehlík

třída Krále Jiřího 248, Velim, 28101

CIVOP s.r.o.

Nabízíme služby outsourcingu bezpečnost práce, požární ochrana, zpracování dokumentace, školení BOZP PO, řešíme školení (jeřábník, obsluha VZV, tlakové nádoby, první pomoc, elektro atd.), koordinátor BOZP, poradenství OHSAS, revize PHP.

Amigal Group s.r.o.

Prodej a pronájem kancelářských a obchodních prostor. Dále poskytujeme služby v sektoru správy nemovitostí, jež pokrývá služby administrativní, legislativní, účetní, technické i energetické.

SOREX s.r.o.

Společnost SOREX s.r.o. se sídlem v Hostomicích je specializovaná firma na poskytování služeb v oblasti klimatizace, vzduchotechniky a tepelných čerpadel. Nabízíme kompletní servis klimatizací včetně montáže, projektování a měření a regulace systémů. Nejenže se zaměřujeme na bytovou a kancelářskou klimatizaci, ale také na instalaci a údržbu tepelných čerpadel. Dále zajišťujeme servis a údržbu vzduchotechnických systémů. S našimi zkušenostmi a odborným týmem jsme schopni poskytnout profesionální a spolehlivé služby v oblasti klimatizace a tepelných čerpadel."

2918 s.r.o.

Nabízíme své služby v oblasti správy nemovitostí, technické správy budov a údržby objektů, provozování, obsluhu a servis plynových kotelen

WendaWood s.r.o

U Kostela 81, Mutěnice, 69611

Ventos Energy Solutions, a.s.

Tovární 205/3, Rumburk 3-Dolní Křečany, 40761

SAFETY PRO s.r.o.

Zaměřujeme se především na oblast BOZP a PO a technický dozor staveb. Postupným vývojem a růstem společnosti v průběhu let přibývaly k těmto činnostem i další. V současné době spadá mezi naše hlavní činnosti technický dozor stavebníka, BOZP a PO, geotechnika a geologie a projekční činnost.

NURS-Praha s.r.o.

Naše společnost je na trhu 19 let. Nabízí komplexní správu nemovitostí a vozového parku, technickou i ekonomickou podporu, zajištění údržby školních budov, dětských, sportovních a dopravních hřišť, realitní činnosti, logistiky stavebních procesů, vlastní stavební činnosti zaměřené na modernizaci staveb (rekonstrukce bytových jednotek, rodinných domků, chat a chalup, dílen, výrobních hal,..) a na přímou výstavbu ( rodinné domky, chaty, garáže, dílny, dětská a sportovní hřiště,..).

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.