purewindows s.r.o.

Rohatecká 217, Ratíškovice, 69602
Jihomoravský kraj

Myjeme skla speciální technologií upravenou vodou, nevyžadující stěrkování a leštění. Bez lešení a plošiny se dostaneme až do výšky 25 metrů a tím se výrazně sníží celková cena (při venkovním mytí). Zabýváme se i generálním a postavebním úklidem firem, hal, garáží, parkovacích ploch, výrobních provozů, kuchyní, jídelen, hotelů, škol, ale také bytů a domů. Hloubkově čistíme podlahy, garáže, koberce, linolea, parkoviště unikátním strojem s vysokým výkonem. Dále hloubkově čistíme koberce, sedačky a veškeré čalounění strojem s vysokým výkonem, který je schopný vysát až 80% vlhkosti z čištěných povrchů. Čistíme fasády, odstraňujeme plísně a řasy. Používáme profesionální chemii vyrobenou jen pro naši firmu, s možností prodeje zákazníkům. Zastupujeme anglickou firmu Paragon Microfibre s výrobky z mikrovlákna, které používáme při práci. V případě zájmu Vás rádi navštívíme a jednotlivé činnosti Vám představíme podrobněji, případně pro Vás připravíme nabídku dle Vašich představ a požadavků.

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

Petr Malenčuk

Nabízíme vám kompletní údržbu zeleně a komunikací po celý rok - zajištění zimní údržby chodníků v areálů firem, obcí, měst a obchodních center, kde jsme schopni v krátkých časových lhůtách provést kompletní zásah od ručního odstranění sněhu z chodníků, vstupů do budov, úklid chodníků atd.

Vyčistíme.to s.r.o.

Zaměřujeme se na čištění kusových i pokládkových koberců v komerčních prostorech i v domácnostech. Perfektně vám vyčistíme i čalouněný nábytek jako jsou např. křesla, gauče, židle, kancelářské židle nebo třeba matrace. Odstraníme skvrny i zápach, to vše nejlepší technologií i nejšetrnějšími přípravky.

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.