A-stěhování s.r.o.

Poličanská 1487, Újezd nad Lesy - Praha 9, 19016
Česká Republika

Nabízíme kvalitní a levné stěhování.Potřebujete přestěhovat byt, firmu, těžké břemeno nebo umělecké předměty? Naše firma Vám poskytne profesionální a bezpečné služby. Naši pracovníci Vám poskytnou profesionální služby po celé ČR, Evropě.. Naše služby poskytujeme s certifikátem ISO 9001. Veškeré naše služby mají patřičná pojištění. Vy si tak můžete být jisti garancí bezpečnosti Vašich stěhovaných předmětů. Vyrobíme nebo nabídneme Vám vhodné obaly. Rádi Vám poskytneme stěhovací služby, které Vám vše velice usnadní. Budete tak mít čas na důležité činnosti. Poskytneme Vám komplexní stěhovací služby, na které se můžete spolehnout. Pokud potřebujete s něčím poradit či potřebujete pomoci správně naplánovat samotnou přípravu, neváhejte a kontaktujte nás. Rádi Vám poradíme a probereme s Vámi vše důležité.

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

Jaroslav Němec

Naše firma se zabývá vyklízením a stěhováním bytů, kanceláří, pozůstalostí, sklepů a dalších prostor na klíč. Samozřejmostí je přistavení kontejnerů a likvidace vzniklého odpadu. Provádíme také bourací práce.

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.