VIA Consult a.s.

Kopečná 234/12, Staré Brno, 60200
Česká Republika

Nabízíme služby organizace výběrových řízení v souladu se zákonem č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, pro státní instituce i soukromé firmy v souladu s programovou dokumentací, Metodikou zadávání zakázek financovaných ze zdrojů EU a relevantními přílohami Směrnice MŽP, případně vnitřními předpisy příjemce podpory. Klienta v roli konkrétního zadavatele kvalifikovaně zastupujeme při provádění výběrového řízení tak, aby nedošlo k porušení zákona či pravidel pro čerpání prostředků. Naším společným cílem je zajištění transparentního, nediskriminačního procesu výběru s ohledem na ekonomicky a organizačně nejvýhodnější způsob provedení výběrového řízení pro zadavatele. Zejména pak dokážeme nabídnout možnost zkrácení průběhu výběrového řízení na nejkratší možnou mez díky výběru vhodného typu řízení a pružnosti naší firmy při přípravě potřebné dokumentace.

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

CONFIN PARTNER s.r.o.

Dotační poradenství. Zpracování žádosti o dotace. Výběrová řízeni. Administrativa výběrových řízení. Projektová dokumentace.

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.