Petra Chamrádová - neprádelna.cz zakázková prádelna

Hasova 3092/4, Praha 12, Modřany, 14300
Hlavní město Praha

Prádelna, čistírna oděvů Praha, nabízí služby žehlení prádla, čištění koberců i čistírna peří, čistírna oděvů a oblečení. Prádlo u vás vyzvedneme a přivezeme vám ho zpět. Dále nabízíme praní ložního prádla, praní prádla pro catering, praní prádla pro ubytovny, praní prádla pro restaurace, praní hotelového prádla, praní prádla pro rekreační střediska, praní prádla pro ubytovací zařízení, praní prádla pro soukromé ordinace, praní prádla pro kadeřnické salóny,praní pracovního oblečení, praní mopů a úklidových potřeb, praní prádla pro školy a školky nebo praní prádla pro domy s pečovatelskou službou.

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

Vyžehlíme24 s.r.o.

Profesionální prádelna a čistírna, která se postará o Vaše osobní i firemní potřeby. Nejčastěji pak naše služby využívají hotely, restaurace, penziony, apartmány, ubytovny a Airbnb, ke kterým vždy přistupujeme individuálně na základě jejich potřeb a přání.

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.