Luběna Wainer Consulting s.r.o

Havlíčkova 3a, Prostějov, 79601
Olomoucký kraj

Společnost LWC byla založena na základě rozhodnutí skupiny finančních konzultantů spojit se, a specializovat se výhradně na korporátní klientelu a realizaci jejich potřeb. Impulzem pro založení společnosti LWC byla poptávka ze strany klientů po odborném poradenství a konzultantské činnosti v rámci ekonomické problematiky. Po dobu působení společnosti se podařilo realizovat projekty a spolupráci napříč celým spektrem průmyslových odvětví působících na českém trhu. Dlouhodobě spolupracujeme se společnostmi zabývající se stavební, výrobní, logistickou, zemědělskou a v neposlední řadě také konzultační a inženýrskou činností. Společnost LWC si své klienty pečlivě vybírá, z čehož pramení dlouhodobá spolupráce a vzájemná spokojenost obou stran.

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

M.C.TRITON, spol. s r.o.

Řídíme nebo pomáháme s řízením firem a úřadů ve veřejném sektoru. Manažerské poradenství, vzdělávání a interní management.

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.