Správa u údržba nemovitostí

143, Vinařice, 27307
Středočeský kraj

Zabýváme se pečlivou a svědomitou správou nemovitostí, areálů i parků. Správu nemovitostí, areálů a parků provádíme v celém Středočeském kraji, zaměřujeme se zejména na Kladno a okolí.

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

2918 s.r.o.

Nabízíme své služby v oblasti správy nemovitostí, technické správy budov a údržby objektů, provozování, obsluhu a servis plynových kotelen

Perfect Real care s.r.o

Nabízíme realitní služby - koupě, prodej, pronájem, zprostředkování prodeje, možnost vyřízení hypotéky.

NURS-Praha s.r.o.

Naše společnost je na trhu 19 let. Nabízí komplexní správu nemovitostí a vozového parku, technickou i ekonomickou podporu, zajištění údržby školních budov, dětských, sportovních a dopravních hřišť, realitní činnosti, logistiky stavebních procesů, vlastní stavební činnosti zaměřené na modernizaci staveb (rekonstrukce bytových jednotek, rodinných domků, chat a chalup, dílen, výrobních hal,..) a na přímou výstavbu ( rodinné domky, chaty, garáže, dílny, dětská a sportovní hřiště,..).

Amigal Group s.r.o.

Prodej a pronájem kancelářských a obchodních prostor. Dále poskytujeme služby v sektoru správy nemovitostí, jež pokrývá služby administrativní, legislativní, účetní, technické i energetické.

WendaWood s.r.o

U Kostela 81, Mutěnice, 69611

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.