sfd-stavby s.r.o.

Rudíkov 277, Rudíkov, 67505
Česká Republika

Jsme společnost nabízející stavební práce a služby v oblasti pozemních a dopravních staveb. Dále se zabýváme zpracováním a distribucí stavebního řeziva, výrobou a montáží dřevěných oken, autodopravou a zemními pracemi. Realizujeme části staveb, ale také stavby "na klíč".

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

Stavební firma aBM s.r.o.

Rudolfovská tř. 202/88, České Budějovice 4, 37001

DOMOV MJ s.r.o.

Společnost DOMOV MJ s.r.o. se sídlem v Rakovníku je specializovaná na stavbu dřevostaveb na klíč i na míru. Nabízí také přístavby k dřevěným i zděným domům. Kromě toho poskytuje finanční poradenství ohledně realizace domů, pomáhá s projekty a vyřizuje veškerou potřebnou technickou dokumentaci. S ní je stavba Vašeho snového domu snadná a bezstarostná.

AG Panel s.r.o.

Realizaci základových desek rodinných domů. Realizujeme především pro koncové zákazníky po celé ČR. Po obdržení podkladů, nejlépe projektové dokumentace zpracujeme rozpočet do 24 hodin.

Betonové podlahy Žák s.r.o.

Specializujeme se na provádění betonových podlah, tepelných izolací a izolací proti vodě jak pro soukromý, tak i pro veřejný sektor. Nabízíme také Foukané tepelné a akustické izolace.

Jiří Eliáš

Heřmaničky 90, Heřmaničky, 25789

DePa s.r.o.

Provádíme komplexní stavební práce. Jsme vybaveni veškerou strojní mechanizací potřebnou ke zhotovení námi prováděných staveb. Naše služby: zemní práce včetně odvozu, vodovody, plynovody, kanalizace, kanalizační přípojky, komunikace, zpevněné plochy, chodníky, rekonstrukce budov, rodinné domy, opěrné zdi, terénní úpravy

WendaWood s.r.o

U Kostela 81, Mutěnice, 69611

Michal Sixta

U Dráhy 220, Vrbová Lhota, 28911

ERGO TRADING CZ s.r.o.

Provádí veškeré stavební práce v rámci výstavby bytové, občanské a administrativní infrastruktury. Zároveň společnost provádí rekonstrukce stávajících rodinných domů či bytů.

L.N.O., s.r.o.

Maříkova 1899/1, Brno - Řečkovice, 62100

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.