Martin Duben, BBA

Synkovská 1329/10, Praha 6 - Dejvice, 16000
Česká Republika

CRM

Naši kozultanti mají více než 10 let zkušeností s technologiemi společnosti Microsoft a poskytujeme komplexní služby v oboru IT – webové stránky, počítačové kurzy pro běžné uživatele i počítačové profesionály, programování aplikací na platformě PowerApps a odborné konzultace. Primárně se jedná o Microsoft Dynamics 365 (CRM), Office 365, SharePoint Online, PowerApps, Teams, PowerBi, Power Automate (dříve známé jako Microsoft Flow) nebo třeba nejnovější technologii v podobě PowerVirtual Agents.

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

Sprinx Systems, a.s.

Údolní 212/1, Praha 4 - Braník, 14700

Ing. Dana Rosolová, MBA

Vývoj software na zakázku.

IVAR ID Poděbrady, s.r.o.

Systém pro evidenci a zpracování docházky, plánování směn, přístupové systémy, technologie bezkontaktní identifikace, čtečky LF, HF, UHF. Dodávky čipů, karet, hodinek. Dodávky SW, vývoj na klíč, mobilní aplikace, dodávky turniketů, branky, brány, el. zámky pro šatní skříňky Off-Line i On-Line, pokladní systémy pro aquaparky, sportovní centra, haly, saun, wellness a pod., vstupenkové systémy pro zimní stadiony a multifunkční haly

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.