Tomáš Melichar

Patrice Lumumby 2311/50, Ostrava-Jih, Zábřeh, 70030
Moravskoslezský kraj

Firma se zabývá údržbou zeleně jako je mulčování, sečením udržované i neudržované trávy, průmyslových i soukromých zahrad,FVE,práce s křovinořezem,stříhání živých plotů, rizikovým kácením, frézováním pařezů,

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

Petr Bartoš

Zajišťujeme nákladní autodopravu i přepravu zboží a materiálu vlastními vozidly. Zajišťujeme přepravu od překladišť a skladů, přes spedici až po kompletní dodávky na místo určení. Přepravu zajišťujeme pomocí sklápěček, jeřábů, hydraulické ruky a dalších speciálních strojů. K dispozici máme také valníky, kontejnery, sklápěče, návěsy a další zemní a speciální stroje. Zajišťujeme odvoz sutě, zeminy a komunálního odpadu, dovoz štěrku, písku, betonu a stavebního materiálu.

Zdeněk Růžička

Firma se zabývá : sečení luk na seno, sekáni trávy, keře prostřihování, kácení stromů, zahradnická činnost, realizaci zahrad, výkopové práce, mulčování, terénní úpravy

Pavel Mošna

Pavel Mošna se sídlem v Planá je specializovaný na krajinářské, parkové a zahradní úpravy. Nabízíme návrhy a realizaci zahrad, prodej zahradnických potřeb, údržbu zahrady, výsadbu a sadbu rostlin, včetně živých plotů. Také se zabýváme ořezem stromů a prodejem stromů, keřů, ovoce a zeleniny. Naše služby zahrnují prořezávání stromů a keřů, sekání trávy a další zahradnické práce.

Topení-Středa s.r.o.

Střekovská 1345/16, Praha 8 - Kobylisy, 18200

Stanislav Volavka

Jsme zahradnická firma, která nabízí kompletní služby v oblasti zahradnictví. Zabýváme se realizací zahrad, od první prohlídky terénu, přes konzultaci, vytvoření návrhu, samotnou výsadbu, až po celkovou údržbu zahrady i s jejich následnou údržbou.

RONYTRANS, s.r.o.

Přívrat 1454/12, Brno-Žabovřesky, 61600

Petr Malenčuk

Nabízíme vám kompletní údržbu zeleně a komunikací po celý rok - zajištění zimní údržby chodníků v areálů firem, obcí, měst a obchodních center, kde jsme schopni v krátkých časových lhůtách provést kompletní zásah od ručního odstranění sněhu z chodníků, vstupů do budov, úklid chodníků atd.

Pavel Kroupa

Pavel Kroupa se sídlem v Praze 8 - Kobylisy se specializuje na výrobu a montáž vložek, krbů, komínů a krbových kamen. V naší nabídce naleznete široký sortiment krbů různých stylů a designů. Dále se zabývá stavbou krbu a poskytuje kompletní servis v oblasti teplovodních systémů. Snažíme se poskytovat našim zákazníkům kvalitní a spolehlivé produkty, které vyhovují nejnovějším normám a standardům.

KOMISTAVO plus s.r.o.

Na strži 2102/61a, Praha 4, 14000

ZAHRADY-NEJGARDEN.CZ

Smiřická 802, Praha 9 - Klánovice, 19014

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.