Yesmont s.r.o.

Kvasiny 193, Kvasiny, 51702
Královéhradecký kraj

Provádíme demolice i jejich odvoz. Stavba rodinného domů na klíč. Rekonstrukce bytového jádra. Elektroinstalace a revize. Voda, topení, odpady, plyn. Výkopové práce, odvoz zeminy. Zednické práce všeho druhu, obkladačské práce, krovy a střechy.

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

Petr Šváb

Jsem hodinový manžel. NABÍZÍM SPOLEHLIVÉ SLUŽBY V OBLASTI DROBNÝCH PRACÍ A OPRAV V DOMÁCNOSTI – V BYTĚ ČI NA CHATĚ. Dodání a instalace zařízení pro příjem signálu pozemní TV (DVB-T/T2) a satelitní TV pro pro jednoho uživatele i pro celý domovní komplex.

Dooristik s.r.o.

Zabýváme se montáží a prodejem garážových vrat, zakázkovou výrobou vjezdových bran včetně pohonů, dále montáží a servisem plastových oken a dveří, stínící techniky, dále exteriérové i interiérové žaluzie, rolety a markýzy. Provádíme kompletní provedení domovních elektroinstalací a telekomunikací. Pardubicky, Královohradecký a Olomoucký kraj

Betonové podlahy Žák s.r.o.

Specializujeme se na provádění betonových podlah, tepelných izolací a izolací proti vodě jak pro soukromý, tak i pro veřejný sektor. Nabízíme také Foukané tepelné a akustické izolace.

ELITT stavební s.r.o.

Firma se zabývá kompletním stavebnictvím, rekonstrukcemi, zednictvím a zemní činností kdy působí v Praze a Středočeském kraji.

Jan Kaplan

Nabízíme kompletní elektroinstalační a elektromontážní práce jak v oblasti silnoproudu tak i slaboproudu. Domácí a průmyslové elektroinstalace. Rozvody datových linek. Kompletní rozvody eletřiny, kamerové systémy, elektronické zabezpečovací systémy, rekonstrukce starých elektroinstalací atd.

KPV SYSTÉM, s. r. o.

Jsme spolehlivá stavební firma, která vám, zajistí kompletní stavbu rodinného domu na klíč, rekonstrukci nebo výstavbu průmyslových hal či zateplování a revitalizace bytových domů a inženýrských staveb.

OES s.r.o.

Provedeme technické práce, realizaci silových elektroinstalací a osvětlovací techniky průmyslového i bytového charakteru. Nabízíme prodej, montáž a servis klimatizací a tepelných čerpadel. Zrealizujeme požární signalizaci ( EPS),zabezpečovací systémy (EZS),digitální i analogové vstupní audio a video systémy. Provedeme dodávku instalaci solárních teplovodních i fotovoltalických panelů, zajistíme i zapojíme požadované spotřebiče. Dodáváme světelné zdroje a svítidla.

Jaroslav Lušovský

Dolní Bečva 506, Dolní Bečva, 75655

Václav Hruška

Stavební práce, obklady, dlažby, rekonstrukce, omítky, fasády, základové desky, vyzdívky, instalatérské práce, malování, lakování.

Martin Vaníček

Provádíme zateplování a rekonstrukce rodinných domů, budov a komerčních prostor. Zajišťujeme sádrokartony, obklady, pokládku normálních i zámkových dlažeb, zdění, omítky a další.

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.