PV Stavby s.r.o.

Na Žvahově 198/8, Praha, Hlubočepy, 15200
Hlavní město Praha

PV Stavby s.r.o. je stavební společnost založená v roce 2015. Sídlo, kancelář i zázemí je v Praze 5 – Hlubočepech. Provádí veškeré stavební práce pro konečného objednatele – investora. Realizuje opravy, rekonstrukce i novostavby. Společnost provádí práce v Praze a jejím nejbližším okolí. Pracovníci, které zaměstnává nebo s nimi spolupracuje, jsou vyučeni v oborech: tesař, truhlář, elektrikář, zámečník, zedník, instalatér a v dalších.

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

Pavel Molcar

Vltavská 95, Lužec nad Vltavou, 27706

Linea střechy, s.r.o.

Pro Vaši stavbu navrhneme a vyrobíme dřevěnou vazníkovou střešní konstrukci, dodáme vázaný krov, konstrukci z masivního dřeva. Jsme dodavateli střech na klíč. Patříme mezi špičkové dodavatele a zpracovatele, naše produkty jsou prvotřídní kvality. Se servisem a rekonstrukcí střech a střešních krovů máme dlouhodobé zkušenosti.

Libor Báča

Bobkova 737/24, Praha 9 - Černý Most, 19800

Jaroslav Král

Nabízím veškeré klempířské a pokrývačské práce, konstrukce krovu, montáž střešních oken, opláštění hal, montáž veškerých plechových krytin včetně dodávky materiálu, zdění komínů, montáž hromosvodu, izolace a zateplení střech. Spolehlivost, záruky, regionální ceny a dobré recenze spokojených zákazníků. Poptávka mailem, nebo tel. Mám 20 let praxe, spolupracuji s odborníky i v dalších profesích stavebních činností.

ERGO TRADING CZ s.r.o.

Provádí veškeré stavební práce v rámci výstavby bytové, občanské a administrativní infrastruktury. Zároveň společnost provádí rekonstrukce stávajících rodinných domů či bytů.

Pvkp stavební, s.r.o.

Luhovská 1738/4, Praha 8, 18200

Jindřich Lajvr

Provádíme montáže oken.

Jiří Hájek

Zabýváme se realizací železobetonových schodišť. Upřednostňujeme pouze zákazníky z Jihomoravského kraje - Brno a okolí.

AG Panel s.r.o.

Realizaci základových desek rodinných domů. Realizujeme především pro koncové zákazníky po celé ČR. Po obdržení podkladů, nejlépe projektové dokumentace zpracujeme rozpočet do 24 hodin.

Střechy INFINITY, s.r.o.

1. máje 870/38, Olomouc, 77900

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.