René Dočekal

Zadní 206, Pouzdřany, 69126
Česká Republika

Firma Reného Dočekala se zabývá také realizací litých a anhydritových podlah. Výhodou litých podlah je rychlost realizace, perfektní vyrovnání, eliminace trhl v podlahu či nízká prašnost při realizaci. Výsledkem bude krásná a dokonale rovná podlaha, která je vhodná i v kombinaci s podlahovým topením.

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

CH-CAPITAL s.r.o.

Od roku 2010 jsme pomohli desítkám rodin z Prahy a okolí zabydlet se v novém domově nebo zrekonstruovat ten starý. Uděláme za vás všechno, kvůli čemu se stavbou, rekonstrukcí či zateplením ještě váháte.

FLOOR KOMPLET s.r.o.

Zaměřujeme se na přesné aplikace v oblasti litých anhydritových a cementových podlah, používaných u rodinných domů, novostaveb, rekonstrukcí a půdních vestaveb s kvalitní dodávkou léty prověřených materiálů. Zhotovujeme přesné hlazené základové desky, od kterých se odvíjí další přesná práce jako hladké nalepení proti radonových izolací, výstavba zdiva a dále dokonalá pokládka izolací EPS, montáž systémových desek pro podlahové vytápění, vylití litých potěrů a konečná pokládka finálních vrstev.

Miroslav Štěch

Jsme zavedeným jihočeským specialistou na betonové podlahy s tradicí od roku 1999. Provádíme betonové potěry, strojní pokládání betonových potěrů a betonové podlahy.

Enerfina,s.r.o.

Společnost Enerfina s.r.o. se zabývá rekonstrukcí a renovací interiérů a exteriérů. Naší hlavní činností je obnova a restaurování památkových objektů. Spolupracujeme s vysoce kvalifikovanými restaurátory a pracovniky v uměleckořemeslné výrobě, z nichž většina je držitelem licence ministerstva kultury.

Atelier GHM, v.o.s.

Atelier GHM, v.o.s., sídlící v Opavě - Předměstí, je specializovanou společností zabývající se projektovou činností a poskytováním architektonických a inženýrských služeb. Naše profesionální tým projektantů se zaměřuje na tvorbu projektové dokumentace a návrhů pro různé typy staveb a rekonstrukcí. Jsme odborníci na projekty domů, interiérů a rekonstrukční práce. S našimi schopnostmi v oblasti projektových prací vám pomůžeme získat stavební povolení a efektivně řídit váš projekt od začátku až do konce. Naše společnost je synonymem pro kvalitu, preciznost a inovaci ve stavebnictví.

Carliner Trade, spol. s.r.o.

Lohniského 901/7, Hlubočepy - Praha 5, 15200

Roman Vojáček

Realizuji instalatérské práce - voda, plyn, topení, kanalizace. Provádíme rekonstrukce bytových jader a koupelen.

ERGO TRADING CZ s.r.o.

Provádí veškeré stavební práce v rámci výstavby bytové, občanské a administrativní infrastruktury. Zároveň společnost provádí rekonstrukce stávajících rodinných domů či bytů.

HSH stav s.r.o.

Nosným programem naší firmy je výstavba, rekonstrukce a modernizace budov včetně oprav komunikací, izolace tepelné, izolace proti vodě a speciální stavební práce, jako je dodatečné utěsnění a izolace betonových nádrží a šachet, lité průmyslové podlahy, sanace vlhkého zdiva a sanace železobetonových konstrukcí.

Josef Myslivec

POKUD NÁS OSLOVÍTE PŘES TENTO PROFIL - INFORMUJTE NÁS O TOM = ZÍSKATE NACENĚNÍ ZDARMA !!! Hodinový manžel - zručný řemeslník.Provádíme zednické a stavební práce, drobné řemeslné práce, obkladačské práce, zděné kuchyně. Provádíme pokládky zámkové dlažby, opravy fasády, památkové fasády, betonáže, rekonstrukce staveb, bytových jader. Montáž sádrokartonů. Malířské práce.Montáže nábytku. Úklidové práce.

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.