Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

VIJA STAVBY s.r.o.

Kompletní stavební práce, rekonstrukce, přestavby,

František Čermák

S. K. Neumanna 1378, Kladno, Švermov, 27309

Pavel Molcar

Vltavská 95, Lužec nad Vltavou, 27706

Martin Jeřábek

Firma se zabývá zastřešováním bazénů a pracemi s tím spojenými.

CSTfire s.r.o.

Vyrábíme univerzální automatické teplovodní kotle HAMONT na spalování dřevní štěpky, drceného dřeva, dřevotřísky, hoblin, měkkých briket a pelet o výkonech 40 až 500 kW vhodné pro průmyslové haly, stolařské dílny i školy, bytové domy či projekty CZT. Prodej a montáž invertorových tepelných čerpadel.

ZISTAV, s.r.o.

Společnost ZISTAV, s.r.o. se sídlem v Karlových Varech - Staré Role je stavební firma specializující se na komplexní stavební činnost. Naše služby zahrnují rekonstrukce objektů, novostavby všech typů budov, zemní práce, inženýrské sítě, vodovody a kanalizace. S dlouholetou zkušeností a profesionálním přístupem jsme schopni splnit požadavky i těch nejnáročnějších klientů.

Wolnystavby s. r. o.

Orientujeme se především na soukromou klientelu, provádění staveb na klíč, provádění dílčích stavebních prací, rekonstrukce budov, domů, fasád, zateplování polystyrenem i minerální vatou. Děláme okolí Frýdku-Místku.

ALUSTYL - pro, s.r.o.

Navrhujeme a realizujeme zastřešení hliníkovou konstrukcí (altány, pergoly, zimní zahrady, vchodové stříšky a bazény). Dále nabízíme zasklení balkonů a lodžií rámovým nebo bezrámovým systémem a stínící techniku (vertikální a horizontální žaluzie), jak pro naše systémy, tak i do plastových oken.

Roman Procházka

Luční 913, Valašské Klobouky, 76601

Stavební firma aBM s.r.o.

Rudolfovská tř. 202/88, České Budějovice 4, 37001

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.