Samuel Kaas

Korunní 2569/108, Praha, Vinohrady, 10100
Hlavní město Praha

Hodinový manžel, stavba zahradních domků, pergol, výškové práce, drobné stavební práce, klempířské práce, drobné opravy střech.

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

Stavební firma aBM s.r.o.

Rudolfovská tř. 202/88, České Budějovice 4, 37001

Střechy INFINITY, s.r.o.

1. máje 870/38, Olomouc, 77900

Michal Sixta

U Dráhy 220, Vrbová Lhota, 28911

Jaroslav Lušovský

Dolní Bečva 506, Dolní Bečva, 75655

Petr Michálek

Specializujeme se na kompletní realizace, opravy i servis pro váš rodinný dům, byt a komerční prostory. Realizujeme instalatérské, topenářské, plynařské, zámečnické, elektrikářské, zemní, stavební a zednické práce.

LAKOMIRAVA s.r.o.

Nabízíme služby v oblasti stavebnictví,realizujeme: úpravy a rekonstrukce bytových jader, bytů a kancelářských prostor, rekonstrukční práce většího rozsahu, novostavby, provádíme opravy fasád a střech, běžnou stavební údržbu, drobné opravy. Stavby na klíč provádíme jako soubor ucelených služeb a stavebních prací. Provádíme práce jednotlivých řemesel, jako jsou práce zednické a obkladačské, malířské a lakýrnické, instalatérské, topenářské apod. Realizujeme zakázky od 200tis. Kč.

Jaroslav Král

Nabízím veškeré klempířské a pokrývačské práce, konstrukce krovu, montáž střešních oken, opláštění hal, montáž veškerých plechových krytin včetně dodávky materiálu, zdění komínů, montáž hromosvodu, izolace a zateplení střech. Spolehlivost, záruky, regionální ceny a dobré recenze spokojených zákazníků. Poptávka mailem, nebo tel. Mám 20 let praxe, spolupracuji s odborníky i v dalších profesích stavebních činností.

VIJA STAVBY s.r.o.

Kompletní stavební práce, rekonstrukce, přestavby,

NP STAV s.r.o.

Společnost NP STAV s.r.o. je zednickou firmou se sídlem v Červeném Kostelci. Naše hlavní specializace zahrnuje rekonstrukce a rekonstrukční práce, zateplení fasád, pokládku dlažby a obkladačské práce. Jsme odborníky na sádrokartonářské práce, hrubou stavbu, tesařské a truhlářské práce. V naší nabídce také najdete montáž podhledů, kazetových stropů, příček, půdní vestavby a předsazených stěn. Rovněž se věnujeme výrobě a montáži nábytku. Jsme tady, abychom vám pomohli s vašimi stavebními a designovými potřebami.

Petr Lohynský

Zednické práce, fasády, sádrokartonářské práce, podlahy, malířské práce, obklady, dlažby, zámkové dlažby, montáže oken, malování, zateplené fasády.

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.