Refotal s.r.o.

Prachatická 309, Havířov - Dolní Suchá, 73564
Česká Republika

Malo a velkoobchod se sportovním vybavením a zařízením. Sportovní zařízení, vybavení sportovních objektů, vybavení pro sportovní kluby, organizace a jednotlivce. Individuální přístup, nabídka dle přání klienta, široký výběr pro každého. Vlastní grafické studio, plotr, potisk textilií, reklamní bannery. Dodáváme sportovní vybavení pro všechny druhy klasických sportů.

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

OMNIASPORT s.r.o.

Zabýváme se výrobou sportovních oděvů. Veškeré oblečení, které si zákazník objedná, je vyráběno v našem výrobním závodě o rozloze 1000 m? ve Svitavách. K produkci zboží používáme pouze evropské certifikované materiály. Přijďte si vybrat něco pěkného na sebe do naší moderní kamenné prodejny ve Svitavách.

Daniel Dobš

Společnost Daniel Dobš se sídlem v PRAHA 912 - DOLNÍ POČERNICE je specializovaná firma, která se zabývá výrobou a prodejem nábytku, židlí, sedaček a stolů. V naší široké nabídce naleznete také elegantní kovový nábytek, který se hodí do moderního prostředí. Jsme odborníky na garažové brány a provádíme i zámečnické práce. Sledujeme nejnovější trendy a poskytujeme špičkovou kvalitu produktů a služeb.

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.