DuMa-Stav, s.r.o.

Bohuslavice 4190, Kyjov, 69655
Jihočeský kraj

Nabízíme kompletní servis v opravách a výstavbách všech typů staveb. Jsme specialisté na zateplování budov (fasád). Provádíme veškeré zednické práce, opravy narušených fasád, nátěry fasád, zdění vnitřních a venkovních příček, omítání příček, izolace fasád rodinných a panelových domů. Rekonstrukce RD a bytových jader (obklady a dlažby) montáž sádrokartonu. Na zateplení budov používáme vysoce kvalitní výrobky prověřené dlouholetou praxí. Naše systémy pro zateplení budov splňují veškeré požadavky na energetickou účinnost, požární a zvukovou odolnost jak u novostaveb, tak i domů určených pro rekonstrukci. Každá realizace je jiná a my ji tak také posuzujeme. Jsme připraveni poskytnout zákazníkovi především kvalitu, osobní přístup při zpracování cenové nabídky i při vlastní realizaci stavby.

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

Vladislav Mertlík

Stavební činnost, výstavba bytových a nebytových budov, příprava staveniště, zemní práce

Petr Lohynský

Zednické práce, fasády, sádrokartonářské práce, podlahy, malířské práce, obklady, dlažby, zámkové dlažby, montáže oken, malování, zateplené fasády.

Stavební firma aBM s.r.o.

Rudolfovská tř. 202/88, České Budějovice 4, 37001

FLOOR KOMPLET s.r.o.

Zaměřujeme se na přesné aplikace v oblasti litých anhydritových a cementových podlah, používaných u rodinných domů, novostaveb, rekonstrukcí a půdních vestaveb s kvalitní dodávkou léty prověřených materiálů. Zhotovujeme přesné hlazené základové desky, od kterých se odvíjí další přesná práce jako hladké nalepení proti radonových izolací, výstavba zdiva a dále dokonalá pokládka izolací EPS, montáž systémových desek pro podlahové vytápění, vylití litých potěrů a konečná pokládka finálních vrstev.

Betonové podlahy Žák s.r.o.

Specializujeme se na provádění betonových podlah, tepelných izolací a izolací proti vodě jak pro soukromý, tak i pro veřejný sektor. Nabízíme také Foukané tepelné a akustické izolace.

CH-CAPITAL s.r.o.

Od roku 2010 jsme pomohli desítkám rodin z Prahy a okolí zabydlet se v novém domově nebo zrekonstruovat ten starý. Uděláme za vás všechno, kvůli čemu se stavbou, rekonstrukcí či zateplením ještě váháte.

Roman Procházka

Luční 913, Valašské Klobouky, 76601

Miroslav Kulha

Miroslav Kulha se sídlem v České Lípě je specializovaný v oblasti stavebních prací, stavby a výstavby. Naše služby zahrnují také rekonstrukce a rekonstrukční práce, včetně fasád, zateplení, obkladačských prací a pokládky dlažby. Věnuje se také realizaci bytových jader, sádrokartonovým pracím včetně montáže sádrokartonu, podhledů a příček. Miroslav Kulha je vaším spolehlivým partnerem pro všechny vaše stavební potřeby.

VAZA s.r.o.

Kubelíkova 1224/42, Praha 3 - Žižkov, 13000

Střechy INFINITY, s.r.o.

1. máje 870/38, Olomouc, 77900

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.