Ivan Křenek

Zářecká Lhota 44, Zářecká Lhota, 56501
Pardubický kraj

Společnost Ivan Křenek se specializuje na zahradnické a lesnické práce a poskytuje širokou škálu služeb pro údržbu zahrad a lesů. Sídlo společnosti se nachází v Zářecké Lhotě a tým profesionálů s dlouholetou praxí je připraven poskytnout kvalitní a spolehlivé služby pro své zákazníky. Snažíme se splnit veškeré potřeby zákazníků a zajistit optimální péči o jejich zelené prostory.

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

Petr Malenčuk

Nabízíme vám kompletní údržbu zeleně a komunikací po celý rok - zajištění zimní údržby chodníků v areálů firem, obcí, měst a obchodních center, kde jsme schopni v krátkých časových lhůtách provést kompletní zásah od ručního odstranění sněhu z chodníků, vstupů do budov, úklid chodníků atd.

VIP Bazény s.r.o.

Vyrábíme a prodáváme sklolaminátové bazény – kruhové, obdélníkové, oválné. Dodáváme i zastřešení, technologii bazénů, filtrace a zajišťujeme bazény i tzv. na klíč. Dále vyrábíme, skluzavky, skokanská prkna. V naší nabídce najdete zastřešení pro průmyslové objekty, polaminování, krycí prvky, zakázkové práce.

POLYTERM s.r.o.

Voroněžská 470/11, Praha 10 - Vinohrady, 10100

Zdeněk Růžička

Firma se zabývá : sečení luk na seno, sekáni trávy, keře prostřihování, kácení stromů, zahradnická činnost, realizaci zahrad, výkopové práce, mulčování, terénní úpravy

Pavel Mošna

Pavel Mošna se sídlem v Planá je specializovaný na krajinářské, parkové a zahradní úpravy. Nabízíme návrhy a realizaci zahrad, prodej zahradnických potřeb, údržbu zahrady, výsadbu a sadbu rostlin, včetně živých plotů. Také se zabýváme ořezem stromů a prodejem stromů, keřů, ovoce a zeleniny. Naše služby zahrnují prořezávání stromů a keřů, sekání trávy a další zahradnické práce.

Vladimír Došek

Zabývám se canisterapií. Nabízím výcvik psů.

ZEMCAT s.r.o.

Valtířov 86, Velké Březno, 40002

Ing. Milan Stehlík

třída Krále Jiřího 248, Velim, 28101

L.N.O., s.r.o.

Maříkova 1899/1, Brno - Řečkovice, 62100

Unifast solar s.r.o.

Nabízíme fotovoltaiku bez záloh. Zaměřujeme se na kompletní dodávku a montáž fotovoltaických elektráren, větrných elektráren, tepelných čerpadel, klimatizací či solárních systémů. Více na www.unifastsolar.cz

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.