Patrik Hartmann

Jelínkova 1878, Sokolov, 35601
Česká Republika

Firma nabízí služby v zemědělství, lesnictví a stavebnictví v Karlovarském kraji.

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

Petr Malenčuk

Nabízíme vám kompletní údržbu zeleně a komunikací po celý rok - zajištění zimní údržby chodníků v areálů firem, obcí, měst a obchodních center, kde jsme schopni v krátkých časových lhůtách provést kompletní zásah od ručního odstranění sněhu z chodníků, vstupů do budov, úklid chodníků atd.

CIVOP s.r.o.

Nabízíme služby outsourcingu bezpečnost práce, požární ochrana, zpracování dokumentace, školení BOZP PO, řešíme školení (jeřábník, obsluha VZV, tlakové nádoby, první pomoc, elektro atd.), koordinátor BOZP, poradenství OHSAS, revize PHP.

Jindřich Kněbort

Vesec č.p. 61, Mírová pod Kozákovem, 51101

AG Panel s.r.o.

Realizaci základových desek rodinných domů. Realizujeme především pro koncové zákazníky po celé ČR. Po obdržení podkladů, nejlépe projektové dokumentace zpracujeme rozpočet do 24 hodin.

Ing. Milan Stehlík

třída Krále Jiřího 248, Velim, 28101

DOMOV MJ s.r.o.

Společnost DOMOV MJ s.r.o. se sídlem v Rakovníku je specializovaná na stavbu dřevostaveb na klíč i na míru. Nabízí také přístavby k dřevěným i zděným domům. Kromě toho poskytuje finanční poradenství ohledně realizace domů, pomáhá s projekty a vyřizuje veškerou potřebnou technickou dokumentaci. S ní je stavba Vašeho snového domu snadná a bezstarostná.

VIP Bazény s.r.o.

Vyrábíme a prodáváme sklolaminátové bazény – kruhové, obdélníkové, oválné. Dodáváme i zastřešení, technologii bazénů, filtrace a zajišťujeme bazény i tzv. na klíč. Dále vyrábíme, skluzavky, skokanská prkna. V naší nabídce najdete zastřešení pro průmyslové objekty, polaminování, krycí prvky, zakázkové práce.

Martin Jeřábek

Firma se zabývá zastřešováním bazénů a pracemi s tím spojenými.

OCHRANA - DŘEVA s.r.o.

Zachraňujeme stavby a jejich konstrukce, likvidujeme dřevokazný hmyz a dřevokazné houby. Děláme sanace vlhkého zdiva. Našim cílem je poskytovat kompletní služby. Využíváme nejnovější prověřené technologie pro likvidaci škůdců dřeva a sanaci vlhkého zdiva.

Stanislav Volavka

Jsme zahradnická firma, která nabízí kompletní služby v oblasti zahradnictví. Zabýváme se realizací zahrad, od první prohlídky terénu, přes konzultaci, vytvoření návrhu, samotnou výsadbu, až po celkovou údržbu zahrady i s jejich následnou údržbou.

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.