STAVEBNÍ FIRMA RENO, s.r.o.

Otavská 1266, Sušice 1, 34201

- provádění staveb, jejich změn a odstraňování - projektování jednoduchých a drobných staveb, jejich změn a odstraňování - inženýrská činnost v investiční výstavbě Realizujeme občanské, bytové a průmyslové stavby, rekonstrukce a demolice objektů, kompletní zateplování objektů a veškeré stavební práce v oborech pozemního stavitelství. Na základě požadavků zákazníků zajišťujeme kompletní dodávku staveb ( „na klíč“ ), včetně zajištění projektové dokumentace a veřejnoprávního projednání.

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

Martin Jeřábek

Firma se zabývá zastřešováním bazénů a pracemi s tím spojenými.

Petr Michálek

Specializujeme se na kompletní realizace, opravy i servis pro váš rodinný dům, byt a komerční prostory. Realizujeme instalatérské, topenářské, plynařské, zámečnické, elektrikářské, zemní, stavební a zednické práce.

STAVEBNICTVÍ JOSEF BAČA s.r.o.

Jsme malá stavební firma. Specializujeme se na výstavbu rodinných domů na klíč, zateplování staveb, rekonstrukce bytových jednotek a ucelené dodávky stavebních prací.

Jindřich Lajvr

Provádíme montáže oken.

Roman Procházka

Luční 913, Valašské Klobouky, 76601

Pvkp stavební, s.r.o.

Luhovská 1738/4, Praha 8, 18200

LAKOMIRAVA s.r.o.

Nabízíme služby v oblasti stavebnictví,realizujeme: úpravy a rekonstrukce bytových jader, bytů a kancelářských prostor, rekonstrukční práce většího rozsahu, novostavby, provádíme opravy fasád a střech, běžnou stavební údržbu, drobné opravy. Stavby na klíč provádíme jako soubor ucelených služeb a stavebních prací. Provádíme práce jednotlivých řemesel, jako jsou práce zednické a obkladačské, malířské a lakýrnické, instalatérské, topenářské apod. Realizujeme zakázky od 200tis. Kč.

INTERWAND.CZ s.r.o.

Systémové mobilní příčky prosklené i plné, bezrámové skleněné příčky, luxferové stěny, posuvné a křídlové skleněné dveře, nerezová madla, eloxované U profily. Skleněná zábradlí, sprchové kouty. Specializujeme se na zakázkovou výrobu ze skla a nerezu.

Jiří Voseček

Firma provádí demolice a bourací práce.

KPV SYSTÉM, s. r. o.

Jsme spolehlivá stavební firma, která vám, zajistí kompletní stavbu rodinného domu na klíč, rekonstrukci nebo výstavbu průmyslových hal či zateplování a revitalizace bytových domů a inženýrských staveb.

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.