TERAsport-Müller, s.r.o.

Žirovnická 3124/1, Praha 10, Záběhlice, 10600

Zabýváme se již 13 let výrobou a prodejem školního a dětského nábytku a vybavení, kancelářského nábytku pro organizace státního sektoru jako jsou základní školy, střední školy, gymnázia, vysoké školy, obecní úřady, městské úřady a mateřské školky. Nábytek vyrábíme v osmi výrobních a montážních halách v ČR a zahraničí. Školní a dětský nábytek vyvážíme do členských států EU v Maďarsku, Německu, Slovensku, atd. Nabízíme přes 5 500 druhů výrobků nábytku a zařízení z několika druhů materiálů ze dřeva, lamina, kovu, skla, plastu, atd. Zajišťujeme dopravu zdarma vlastními vozy na adresu zákazníka po celé ČR. Naše výrobky jsou vyráběny z velmi kvalitních materiálů za nejnižší ceny v ČR a proto se na nás obrací tisíce zákazníků každý rok. V současné době patříme mezi významné výrobce školního a dětského nábytku a vybavení. Jsme velmi rychle rozvíjející se firmou s pobočkami v ČR a zahraničí.

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

Michal Mošanský

Výroba nábytku do interiéru, výroba kuchyně, vestavěné skříně, dětský nábytek, výroba postele, nábytek do kanceláře, do budovy

Petr Wildmann

Sluneční 234/18, Jihlava, Horní Kosov, 58601

Jiří Eliáš

Heřmaničky 90, Heřmaničky, 25789

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.