ZENITH PRO, s.r.o.

Bezručova 779, Mělník, 27601

Zajišťujeme komplexní činnost ve stavebnictví, provádění staveb, jejich změn a odstraňování ( rekonstrukce, výstavba, demolice, výškové práce, zemní práce, střechy, hydroizolace ). Elektromontáže, instalace, opravy, servis, revize elektrických zařízení a hromosvodů. Zámečnictví, kovovýroba, obrábění a další.

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

Tomáš Havel

Stavební firma je zaměřená na stavby rodinných domů na klíč, zateplené fasády, betonové konstrukce - schodiště (vč. točitých), výtahové šachty, monolitické věnce, opěrné zídky, bazény, žumpy, izolace spodních staveb, terénní úpravy, stavby oplocení, bourací práce

PELLAMONT s.r.o.

Spojovací 559, Milovice - Mladá, 28924

Michal Vávra

Nabízím zámečnické práce a kovoobrábění.

Pvkp stavební, s.r.o.

Luhovská 1738/4, Praha 8, 18200

Dooristik s.r.o.

Zabýváme se montáží a prodejem garážových vrat, zakázkovou výrobou vjezdových bran včetně pohonů, dále montáží a servisem plastových oken a dveří, stínící techniky, dále exteriérové i interiérové žaluzie, rolety a markýzy. Provádíme kompletní provedení domovních elektroinstalací a telekomunikací. Pardubicky, Královohradecký a Olomoucký kraj

Půjčovna Macek s.r.o.

Jsme firma, která se zabývá půjčováním profesionálních strojů a nástrojů a výrobou zámečnických produktů.

Elektrikářská společnost s.r.o.

Bělehradská 858/23, Praha, 15500

BSR-Technology Systems s.r.o.

Holečkova 789/49, Praha 5 - Smíchov, 15000

David Kirš

Měnín 480, Měnín, 66457

Jan Kaplan

Nabízíme kompletní elektroinstalační a elektromontážní práce jak v oblasti silnoproudu tak i slaboproudu. Domácí a průmyslové elektroinstalace. Rozvody datových linek. Kompletní rozvody eletřiny, kamerové systémy, elektronické zabezpečovací systémy, rekonstrukce starých elektroinstalací atd.

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.