ANDREA TOUŠKOVÁ - SVĚT HYPOTÉK

Francouzská 4, Praha 2, 12000
Hlavní město Praha

HYPOTÉKY BEZ POPLATKŮ ZA ZPRACOVÁNÍ, ÚVĚRY a ostatní finanční služby. Spolupráce se všemi hypotečními bankami, konzultace a servis pro klienta zdarma, financování až 150% hodnoty nemovitosti, úrokové sazby již od 3,3%, odhad zdarma, akční slevy, VIP péče o klienta, vyřízení hypotéky do pěti pracovních dnů, prověření platební historie v bankovních i nebankovních registrech zdarma. REFINANCOVÁNÍ HYPOTÉK za velmi výhodné úrokové sazby (4,09% na 5let), bez poplatku za zpracování a odhad, administrativu vyřídíme za Vás. Další služby: pojištění (životní, rizikové, pro případ pracovní neschopnosti, pojištění nemovitosti, penzijní připojistění, investiční fondy, stavební spoření…), nabídka všech pojišťoven, stavebních spořitelen a penzijních fondů na trhu. Hypotéky na rekonstrukci bytových domů, firemní hypotéky, podnikatelské úvěry, atd.

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

FSO s.r.o.

Mezírka 750/13, Brno-střed, Veveří, 60200

DOMOV MJ s.r.o.

Dřevostavby na klíč, na míru. Přístavby k dřevěným i zděným domům. Finanční poradenství ohledně realizace domů, projekty, vyřízení technické dokumentace.

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.