HAKEL spol. s r.o.

Bří Štefanů 980, Hradec Králové, 50003

Vyvíjí a vyrábí svodiče bleskových proudů a přepětí do 1000 V, svodiče kombinované s odrušovacími filtry, oddělovací výkonové bleskojistky, diagnostické přístroje (testování svodičů, počítadlo bleskových impulzů), hlídače izolačního stavu pro IT-sítě, komponenty (nezapouzdřené bleskojistky), impulzní generátory pro testování svodičů, dodává přípojkové skříně osazené svodiči, nabízí testování na generátorech, ve výše uvedených oblastech poskytuje technické poradenství.

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

Ing. Milan Stehlík

třída Krále Jiřího 248, Velim, 28101

Vladimír Tomanec

Provádíme dodávku, montáž a servis klimatizační techniky pro provozovny, kanceláře, rodinné domy a bytové jednotky. Rovněž provádíme montáž a servis tepelných čerpadel. Nabízíme servis plynových kotlů, servis kondenzačních kotlů, servis elektrokotlů. Montáž plynových kotlů, montáž kondenzačních kotlů, montáž elektrokotlů, montáž kaskádové kotelny. Rovněž dodáváme systémy měření a regulace.

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.