AGRODAST s.r.o.

Slaviboř č.11, Černíč, 58856
Česká Republika

Firma AGRODAST s.r.o. vznikla v roce 1993. V této době se zabývala kovoobráběním na klasických soustruzích a opracováním dřeva. Další náplní firmy v této době byla činnost v zemědělství. Na konci roku 1998 byla započata progresivní výroba na CNC soustruzích a frézkách, především se zaměřením na automobilový průmysl. Tento stav přetrvává dodnes, mění se pouze kapacitní schopnost firmy, ta má vzestupnou tendenci. Hlavními zákazníky jsou v dnešní době THK Dačice, Agrostroj Pelhřimov, Motorpal Jihlava. Dne 2.5.2006 byla firma AGRODAST certifikována firmou SGS na normu ČSN EN ISO 9001:2000, změněno na 9001/2015,reg.č. certifikátu CH06/0248 Jsme velmi flexibilní firma, která je schopna ve velmi krátkých časech reagovat na poptávku, popř. koordinovat a modifikovat výrobu tak, aby bylo dosaženo co nejkratšího času od poptávky k dodávce hotových dílů pro co možná nejvyšší kontinuálnost výroby u zákazníka. Veškeré povrchové úpravy obrobku, je firma schopna zajistit externě. VYBAVENÍ FIRMY Stroje: CNC PUMA ..3x CNC LINX.....5x TORNOS SIGMA 20...2x CENTRUM Hardford Tornádo A50 CNC soustruh Gildemeister CTX 310 V3 CNC soustruh

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

David Kirš

Měnín 480, Měnín, 66457

Michal Vávra

Nabízím zámečnické práce a kovoobrábění.

KRÁLOVOPOLSKÁ STEEL, s.r.o.

Křižíkova 2989/68a, Brno - Královo Pole, 61200

Wonky s.r.o.

Provádíme mobilní obrábění a služby ve strojírenství. Zabýváme se obráběním železa a plastů dle výkresové dokumentace a to včetně atypických rozměrů.

AP nástrojárna s.r.o.

Kopanická 325, Vizovice, 76312

P & V Elektronic, s.r.o.

Jsme společnost se zaměřením na výrobu vinutých a mechanických dílů, jejichž hlavní uplatnění se nachází v elektronice a elektrotechnice. Disponujeme moderním vybavením jak v oblasti technologie navíjení, tak v oblasti strojního obrábění. Celá ČR.

DIMER, spol. s r.o.

DIMER je jedním z největších českých výrobců a dodavatelů těsnění, těsnících prvků a komponentů. Jsme dodavatel s nejširším sortimentem těsnění jak co do tvarů, typů, profilů, tak co do materiálového provedení abychom optimálně vyřešili a dokonale uspokojili vaše potřeby pro podmínky konkrétní aplikace. Náš sortiment obsahuje těsnění pro hydrauliku, pneumatiku, strojní celky, potrubní systémy, čerpadla, agregáty, přírubové spoje, mechanické ucpávky, plochá těsnění, kroužky, gufera, atd. atd.

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.