FinancStav s. r. o.

Dvořákova 2212/13, Cheb, 35002

Naše společnost nabízí veškeré stavební práce, realizaci staveb rodinných domů, rekonstrukce, modernizace, zhotovení inženýrských sítí, terénní a zahradní úpravy, oplocení, zámkové dlažby včetně obrubníků a jiné zpevněné plochy. Dále zajišťujeme demolice a demontáže staveb dle zákonných předpisů a norem, a to vždy systémem, který je pro zákazníka nejvýhodnější. Před vlastním zahájením stavebních prací zodpovědně vybíráme všechny dodavatele materiálů a technologií a vypracujeme kvalitní smlouvu o dílo. Standardní smlouva o dílo vychází z ustanovení Obchodního a Občanského zákoníku. Jejími nutnými přílohami jsou položkový rozpočet stavby, podle kterého je stanovena cena díla, a finanční a časový harmonogram postupu prací. Při realizaci výstavby vystupujeme vůči investorovi jako generální dodavatel stavby. Koordinujeme veškeré stavební práce a dodávky z hlediska technického, časového i finančního a vhodně zajišťujeme logistiku celé věci. Samozřejmostí je také provádění autorizovaného dozoru projektanta a účast investora na kontrolních dnech. Svojí činností při realizaci staveb se snažíme dosáhnout dokončení díla v očekávané kvalitě, při dodržení všech finančních a časových limitů. V průběhu stavební činnosti dochází k úpravám – změnám a je pro nás samozřejmostí jejich včasné a odborné řešení s vědomím plné odpovědnosti za provedení vysoce kvalitní práce.

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

Carliner Trade, spol. s.r.o.

Lohniského 901/7, Hlubočepy - Praha 5, 15200

Tomáš Havel

Stavební firma je zaměřená na stavby rodinných domů na klíč, zateplené fasády, betonové konstrukce - schodiště (vč. točitých), výtahové šachty, monolitické věnce, opěrné zídky, bazény, žumpy, izolace spodních staveb, terénní úpravy, stavby oplocení, bourací práce

Jindřich Lajvr

Provádíme montáže oken.

ERGO TRADING CZ s.r.o.

Provádí veškeré stavební práce v rámci výstavby bytové, občanské a administrativní infrastruktury. Zároveň společnost provádí rekonstrukce stávajících rodinných domů či bytů.

DOMOV MJ s.r.o.

Společnost DOMOV MJ s.r.o. se sídlem v Rakovníku je specializovaná na stavbu dřevostaveb na klíč i na míru. Nabízí také přístavby k dřevěným i zděným domům. Kromě toho poskytuje finanční poradenství ohledně realizace domů, pomáhá s projekty a vyřizuje veškerou potřebnou technickou dokumentaci. S ní je stavba Vašeho snového domu snadná a bezstarostná.

Pvkp stavební, s.r.o.

Luhovská 1738/4, Praha 8, 18200

Martin Jeřábek

Firma se zabývá zastřešováním bazénů a pracemi s tím spojenými.

AG Panel s.r.o.

Realizaci základových desek rodinných domů. Realizujeme především pro koncové zákazníky po celé ČR. Po obdržení podkladů, nejlépe projektové dokumentace zpracujeme rozpočet do 24 hodin.

LISFIO s.r.o.

Stavíme rodinné domy, provádí zateplení domů, výkopové práce, i stavební dokončovací práce jako SDK práce, omítky či pokládku dlažeb. Obchodujeme stavebními materiály.

Jiří Hájek

Zabýváme se realizací železobetonových schodišť. Upřednostňujeme pouze zákazníky z Jihomoravského kraje - Brno a okolí.

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.