Petr Pawlitschko - TexTo

U Lázní 176/7, Vimperk II, 38501

Vážený zákazníku, nejdříve bych vás chtěl seznámit s naší firmou, která vznikla v roce 1993 za účelem prodeje a servisu průmyslové žehlicí techniky. Nyní se zabýváme prodejem celým sortimentem strojů pro oděvní a automobilový průmysl renomovaných značek jako jsou Juki, Veit, Dürkopp Adler, Euromac aj. Prodáváme šicí stroje a speciální šicí stroje, žehlicí a fixační techniku, speciální žehlicí techniku, řezací a střihací zařízení. Na veškeré stroje a techniku dodáváme náhradní či spotřební díly a zajišťujeme servis. Naši zákazníci nejsou pouze velké oděvní a automobilové firmy, ale i malé provozovny, malé šicí dílny, krejčovské dílny i soukromé osoby, které dají při nákupu stroje přednost průmyslové verzi za dostupnou cenu před relativně drahými domácími stroji. Tímto bychom Vás chtěli přivítat na stránkách naší firmy a věříme, že Vás naše nabídka zaujme v prezentaci, tak i v e-shopu.

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

ČERPADLA VRCHLABÍ s.r.o.

Zabýváme se prodejem, servisem, opravami čerpadel (kalových, ponorných, dávkovacích). Nabízíme značky Zehnder, KSB, Wilo, Sigma, Grundfos, ABS, Brinkmann, IMP, ORPU, Gusher, Piranha, Knoll. Prodáváme ložiska, gufera a další. Umíme dodat čističky odpadních vod, zasněžovací systémy, tlakové nádoby.

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.