Sotona, s.r.o.

Václavské náměstí 802/56, Praha 1, 11000

Úklidové služby, zejména úklid administrativních budov, průmyslových objektů, bytových komplexů, škol a zdravotnických zařízení, dále nabízíme pravidelné i mimořádné úklidové práce specifikované dále v nabídce našich služeb. V současné době jsme schopni komplexně zajistit veškeré úklidové práce. Gastronomické služby začala firma Sotona rozvíjet v roce 1998 provozováním umělecké restaurace „Miro“ na Praze 5 – Nové Butovice. V následujícím roce jsme zajišťovali chod hotelové restaurace pro ubytovací areál „Zálesí“ V Praze 4 – Krč s kapacitou 1200 lůžek. V roce 2001 jsme otevřeli bistro – jídelnu v Praze 2 – Nuslích a díky zvyšující se poptávce po rozvozu hotových obědů do podnikových kantýn jsme v roce 2004 otevřeli další jídelnu „U Sotonů“ s centrální kuchyní. Kromě rozvozu obědů jsme schopni zajistit provoz závodního stravování a podnikových kantýn.

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

Vyčistíme.to s.r.o.

Zaměřujeme se na čištění kusových i pokládkových koberců v komerčních prostorech i v domácnostech. Perfektně vám vyčistíme i čalouněný nábytek jako jsou např. křesla, gauče, židle, kancelářské židle nebo třeba matrace. Odstraníme skvrny i zápach, to vše nejlepší technologií i nejšetrnějšími přípravky.

Petr Malenčuk

Nabízíme vám kompletní údržbu zeleně a komunikací po celý rok - zajištění zimní údržby chodníků v areálů firem, obcí, měst a obchodních center, kde jsme schopni v krátkých časových lhůtách provést kompletní zásah od ručního odstranění sněhu z chodníků, vstupů do budov, úklid chodníků atd.

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.