ELEKTROSERVIS Mělník, s.r.o.

Na Pískách 2460, Mělník, 27601

Provádíme komplexní služby v oblasti elektroinstalace a elektromontáže, přípojky NN, VN, rozváděče, hromosvod a uzemnění, veřejné osvětlení, elektrické a podlahové topení. EZS, EPS. Dodáváme a montujeme vratové systémy, garážová vrata a rolety.

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

Jiří Ort

Společnost Jiří Ort sídlící v Telnice je specializovaná na vodoinstalační a topenářské práce, revize plynu, rekonstrukce koupelen a montáže topení a plynovodů. Našim zákazníkům poskytujeme kvalitní a spolehlivé služby s důrazem na precizní provedení a maximální spokojenost klientů. S dlouholetou praxí a profesionálním přístupem se snažíme splnit veškeré požadavky a potřeby našich zákazníků. Buďte v klidu a svěřte své instalace do našich rukou!

PROJEKTSTUDIO EUCZ, s.r.o.

Zaměřujeme se na zpracování a dodávku veškerých projekčních prací souvisejících s investiční činností. Jsme tým, který sestává ze zkušených profesionálů z oblastí architektury, stavebního inženýrství, designu a grafiky. PROJEKTSTUDIO bylo založeno v roce 1992.

ABS - stavební společnost, s.r.o.

Zajišťujeme kompletní dodávky stavebních prací včetně staveb na klíč a to především průmyslových objektů, občanských a administrativních budov, rodinných domů a bytů, inženýrských sítí a projekčních prací. Dále nabízíme rekonstrukce objektů a bytů

HB ALARM spol. s r. o.

Nabízíme poskytování technických služeb k ochraně majetku a osob. Hlavní zaměření na PZTS Poplachové zabezpečovací a tísňové systémy EPS Elektronická požární signalizace, CCTV Kamerové systémy, SKV Systém kontroly vstupu, SKS Strukturované kabelové systémy,Ozvučení,silnoproudé instalace, atd.V oblasti bezpečnostních systémů poskytujeme následující služby.Poradenská činnost, projekce včetně schválení na příslušných úřadech,dodávky a realizaci systémů, revize, záruční i pozáruční servis.

E*tech, spol. s r.o.

Díky dlouholetým zkušenostem v oblasti slaboproudých elektroinstalací Vám můžeme nabídnout montáž EZS Jablotron, montáže kamerových systémů (CCTV), strukturované kabeláže (SK) a elektronických požárních systémů NSC Apollo (EPS), vstupních systémů či domovních zvonků pro rodinné domy.

SAP TECHNOLOGY

Servis, montáž a prodej zabezpečovacích systémů EZS, bezdrátového zabezpečení AJAX Bedo a kamerových systémů CCTV.

Michal Krasl

Havraň 147, Havraň, 43501

Ing. Jana Kurzová

Nabízím architektonickou činnost: zajišťuji stavební projekty na rodinné domy, projekty na rekonstrukce, projekty na přístavby a veškeré projekty potřebné k realizaci, jsem schopná zajistit.

Vladimír Tomanec

Provádíme dodávku, montáž a servis klimatizační techniky pro provozovny, kanceláře, rodinné domy a bytové jednotky. Rovněž provádíme montáž a servis tepelných čerpadel. Nabízíme servis plynových kotlů, servis kondenzačních kotlů, servis elektrokotlů. Montáž plynových kotlů, montáž kondenzačních kotlů, montáž elektrokotlů, montáž kaskádové kotelny. Rovněž dodáváme systémy měření a regulace.

KPV SYSTÉM, s. r. o.

Jsme spolehlivá stavební firma, která vám, zajistí kompletní stavbu rodinného domu na klíč, rekonstrukci nebo výstavbu průmyslových hal či zateplování a revitalizace bytových domů a inženýrských staveb.

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.