Comdeal - Software Solutions

Karla Engliše 2, Praha 5, 15000

Comdeal Software Solutions je dynamicky se rozvíjející česká společnost, jejíž počátek sahá do roku 1999. Naším hlavním oborem činnosti je vývoj, implementace a samotná správa mobilních obchodních systému a skladových řešení. Jsme autorizovaný prodejce PSIONTeklogix pro ČR a SR a držitelem certifikátu ocenění pro nejlepšího prodejce Psiont eklogix v ČR za rok 2005 a 2006. Obchodní systémy a skladové řešení, nabízené naší společností, umožní integrovat mobilní pracovníky do informačního systému podniku, umožňuje jim přístup k potřebným údajům s možností jejich aktualizace a dalšího zpracování v reálném čase. Cílem naší činnosti je optimalizovat a zvýšit efektivitu u jednotlivých pracovníků a zároveň snižovat provozní náklady spojené s jejich činností. Našim klientům nabízíme následující služby - kompletní dodávku systémů na klíč, vstupní analýzu potřeb klienta a návrh nejvhodnějšího řešení, dodávku standardního softwarového řešení s možností rozsáhlé custimazace dle potřeb klienta, vývoj a implementaci softwarového vybavení dle individuální potřeby klienta, dodávku a implementaci hw vybavení, odborné zaškolení uživatelů, vysoký standard v oblasti záručního a pozáručního servisu. Proč si nás vybrat? Jsme dobří, máme dobré ceny, věrnostní výhody. Nabízíme příjemné jednání, komunikace a více jak 10leté zkušenosti. Nemáme nosánky nahoru. S námi se vždy domluvíte. Hodnoty, které uznáváme? Spokojenost klienta je na prvním místě, protože spokojený zákazník se vždy rád vrací. Odpovědnost za kvalitu a dobře odvedenou práci - jedině práce je naše vizitka. Vstřícnost a korektní jednání se zákazníkem, spolehlivost - je na nás spolehnutí. Přesvědčte se sami.

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

Ing. Dana Rosolová, MBA

Vývoj software na zakázku.

Sprinx Systems, a.s.

Údolní 212/1, Praha 4 - Braník, 14700

IVAR ID Poděbrady, s.r.o.

Systém pro evidenci a zpracování docházky, plánování směn, přístupové systémy, technologie bezkontaktní identifikace, čtečky LF, HF, UHF. Dodávky čipů, karet, hodinek. Dodávky SW, vývoj na klíč, mobilní aplikace, dodávky turniketů, branky, brány, el. zámky pro šatní skříňky Off-Line i On-Line, pokladní systémy pro aquaparky, sportovní centra, haly, saun, wellness a pod., vstupenkové systémy pro zimní stadiony a multifunkční haly

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.