GEODÉZIE - TOPOS a.s.

Pulická 377, Dobruška, 51801
Královéhradecký kraj

Společnost GEODÉZIE - TOPOS a.s. se sídlem v Dobrušce je specializovanou firmou v oblasti geodézie. Své zkušenosti a know-how využívá při poskytování profesionálních geodetických služeb a vývoji aplikací na zakázku. Společnost se zaměřuje na využití moderního softwaru a informačních systémů pro zajištění efektivního a přesného zpracování geodetických dat. V průběhu svého působení si společnost získala renomé díky preciznímu přístupu a kvalitnímu výkonu ve svém oboru.

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

Sprinx Systems, a.s.

Údolní 212/1, Praha 4 - Braník, 14700

Daniel Dobš

Společnost Daniel Dobš se sídlem v PRAHA 912 - DOLNÍ POČERNICE je specializovaná firma, která se zabývá výrobou a prodejem nábytku, židlí, sedaček a stolů. V naší široké nabídce naleznete také elegantní kovový nábytek, který se hodí do moderního prostředí. Jsme odborníky na garažové brány a provádíme i zámečnické práce. Sledujeme nejnovější trendy a poskytujeme špičkovou kvalitu produktů a služeb.

IVAR ID Poděbrady, s.r.o.

Systém pro evidenci a zpracování docházky, plánování směn, přístupové systémy, technologie bezkontaktní identifikace, čtečky LF, HF, UHF. Dodávky čipů, karet, hodinek. Dodávky SW, vývoj na klíč, mobilní aplikace, dodávky turniketů, branky, brány, el. zámky pro šatní skříňky Off-Line i On-Line, pokladní systémy pro aquaparky, sportovní centra, haly, saun, wellness a pod., vstupenkové systémy pro zimní stadiony a multifunkční haly

SAFETY PRO s.r.o.

Zaměřujeme se především na oblast BOZP a PO a technický dozor staveb. Postupným vývojem a růstem společnosti v průběhu let přibývaly k těmto činnostem i další. V současné době spadá mezi naše hlavní činnosti technický dozor stavebníka, BOZP a PO, geotechnika a geologie a projekční činnost.

Ing. Dana Rosolová, MBA

Vývoj software na zakázku.

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.